Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

rytir1 

všechny recenze uživatele

Isla mě upoutala v Určitě možná a tak jsem na to kouknul. Nezklamala, je opravdu nádherná na tyhle role. I Jasona jsem v době Prciček myslel, že stejně jako Stifler Scott nikdy nic jiné nezahrají. Ale omyl, hrát umí. A troufám si říct, že ačkoli komedie tohodle typu mu sedí jak dekl na záchod, tak v dramatičtějších rolích je ještě lepší, viz. Osm statečných, Tátou proti své vůli. Celkově film je bezvadná komedie a překrásná ztřeštěná romantika. Mnohem na víc procent než zde má. Ale to je jako vždy lidma, kteří místo odpočinku u filmu v něm musí vždy hledat něco extra. K tomu ale točen nebyl. Šlo jen pobavit nevšední nabídkou k svatbě a to se mu povedlo. A propo, z vlastní zkušenosti můžu říct, že tak bláznivá ta nabídka někdy být nemusí :-D . Tedy pokud ta nevěsta nemá takovou rodinu, to zas ne. :-D Ale jak řekla Isla, tak se teď máme rádi. No a co dál? :-DDD ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Mám rád bláznivé, romantické komedie. Mám rád i Islu Fisher. A tek není divu, že se mi i tento film celkem zamlouval. Originální nápad, nádherná Isla a poměrně vtipný Bigss. To všechno funguje dobře, a tak se děj svižně a jistě line kupředu jasným směrem. Jediné, co mě mrzí, je jistá nedotaženost a nevyužitý potenciál. Ze situace, kdy se dva naprosto neznámí lidé ocitnou v jednom bytě a mají fungovat jako pár se vším všudy, se dalo "vytřískat" mnohem více vtipných momentek. Takhle - bohužel - jen za 4*. ()

Reklama

Hrus odpad!

všechny recenze uživatele

Taková blbost, že to ani Isla Fischer nevytáhla na jednu hvězdičku. Veškerý humor spočívá v příšerné trapnosti (příklad Isla se romanticky dívá na Jasona Biggse, jenže má ve vlasech špagety, takže se nedíváte na nic jinýho než na špagety. Ve chvíli, kdy otec jako svojí radu synovi do života vytáhl povzbuzovač erekce, jsem to chtěl vypnout. Ani jednou to nebylo vtipný, mnohokrát to bylo trapný. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Velice podivná romantická komedie, kde se ,,snoubí,, trapné scény s vynikajícími nápady / příjemní herci s otřesnými atd... Co se týče kladů, tak jednoznačně nápad, že jen tak řeknete servírce ,,Vezmeš, si mě?,, a ona řekne ,,Ano.,, , ač Vás vůbec nezná. Hlavní dvojice se povedla a scény s nimi mají své kouzlo. Mezi zápory jednoznačně patří: nechutné scény s Biggsovími rodiči + trapný expřítel Isly Fisher + její nesympatičtí rodiče (kde se ,,vtip,, snaží tvořit skrze židovství) + otřesný otce na útěku + šílené scény s policií + ,,vtipní,, a ,,zajímaví,, kamarádi Isly + neustálé snové diskuze s mrtvou přítelkyní (kterým nasadila korunu diskuze v kostele) atd.. => Kdybych bral v potaz pouze ústřední dvojici + Islynu kamarádku (a nahradil ji za někoho normálního) a Biggsova dlouholetého kamaráda, tak bych řekl kvalitní romantika co má zajímavý nápad, herce i průběh a měl by tak na pěkné 4* možná i víc.. a kdybych vzal ten zbytek tak by to byl jasný odpad. Dávám 2z5. ()

dr.jacoby 

všechny recenze uživatele

Pohodová, zaujímavá komédia na jedno - dve pozretia. Jason Biggs je schopný herec, ale hodí sa asi len na tekéto druhy komédii. Priemer, pár krát som sa naozaj dobre pobavil. Top scéna je záležitosť s tehotnou - netehotnou ženskou v dopravnom prostriedku. A zopár postáv v tomto filme je naozaj poriadne crazy, alebo žeby všetky? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama