Reklama

Reklama

Na Oscara nominovaný Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock - sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho (Jason Bateman), aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu (držitelka Oscara Charlize Theron) s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (1 258)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud černý Zeus chlastá, demoluje a nesystematicky pracuje na vztazích s veřejností, může se Berg při akčních scénách proložených prvosignálním humorem do sytosti vydovádět, ovšem jakmile se do toho vloží Hera.. Pečení je možná radost, ale filmování s tupým scénářem, do kterého každý kecá a kterým se táhne slaboučká nit mytologie, přináší jen utrpení. Tomu filmu chybí půlhodina a soudnost.. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jednohubková hancockotina, ideálna na letný amfík. Človeka za toho poldruha hodiny nestihne začať tlačiť zadok, pobavia ho hlášky a bergovsky výborne natočená akcia, a že to bol hrozný mišmaš, si uvedomí až potom. Nie je však jednoduché iba to odstreliť s tým, že sa to nevie rozhodnúť pre žáner. Ono to totiž v každom tom žánri funguje výborne. Je to miestami vtipné, miestami fakt adrenalín, dráma ma tiež oslovila a, čuduj sa svete, aj tie emócie sa dostavili. A to všetko vďaka Willovi, ktorý proste suverénne zvláda všetky polohy a je stále uveriteľný. Akurát to všetko nepasuje dokopy. A chýbajúce zábery z trailerov len dokazujú, ako sa strihalo a pretáčalo. Na to, v akom chaose Hancock vznikal, je však výsledok stále slušná zábava. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy se Bergovi fanoušci začali čertit na svého idola za to, co jim předkládá, mu poprvé konečně rozumím. Klasická a zároveň antikomiksová podívaná, ze které čiší nadšenectví na míle daleko, Smith si užívá neomezeného prostoru a vtip i akce převyšují moje nejodvážnější očekávání. Překvapení roku 2008 a můj nejoblíbenější Smith. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

KDO JE TO? Opilej trotl, který smrdí jako putyka a dělá takzvané hrdinské činy…. No dobře, víc mohlo být nejen akce, ale i hlášek, na scénáři se dalo také ještě zapracovat. Tempo není zběsilé a občas je to vážný až moc. Budiž. Beru to jako prolog k dalšímu pokračování. Na konci ve mně zůstal pocit, že se to dá vidět znovu. Ne jen kvůli Ch.Theron, ale představte si hrdinský svět bez HANCOCKA. I bez hlavy v řiti říkám, že by v něm někdo chyběl. Alespoň mně! ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Toto si nepamätám.“ – "Greenpace áno.“ Môže sa zdať, že ide o špičkové vizuálne triky, strhujúce akčné scény, svojský humor (hlava v zadku, to sa len tak nevidí) a ochľastaného špinavého /anti/superhrdinu (Will Smith konečne oholený). No v skutočnosti je prioritou tohto údajne problematického (prepisovanie scenára a náročná post-produkcia vyvrcholiaca brutálnym prestrihaním na megapodozrivých 92 minút aj s titulkami) čertovsky originálny scenár. Kým spočiatku som sa „len“ dobre bavil, približne po prvej hodine prišlo niekoľko prekvapení, ktoré vás dostanú na kolená. Toto vlastne vôbec nie je oddychová a nenáročný komiksová komédia, ale veľmi vážny a temný film (ktorý však prvých 70 - 80% minutáže klame telom, čo síce robí majstrovsky, ale nie som si istý, či viem, na čo presne to bolo dobré). ()

Galerie (40)

Zajímavosti (34)

  • Jedným z dôvodov, prečo Michael Mann film nerežíroval je ten, že sa mu nepozdávala prílišná nutnosť používať špeciálne efekty. (Real Tom Hardy)
  • Hancock až na 3. krát prešiel komisiou určujúcou prístupnosť filmom, ktorá schválila film ako „vhodný od 13 rokov“. (youtoo18)
  • V prvních minutách filmu, kdy Hancock (Will Smith) letí za bílou dodávkou, lze slyšet skladbu od Ludacrise „Move Bitch“. Jenže toto poslední slovo (v překladu "čubka") je ze všech části refrénu vymazáno, aby byl film přístupný i mladistvým. (KraftmanCZ)

Související novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (více)

Reklama

Reklama