Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komedie o potěšení a ohrožení spjatým s blažeností. Rozumný investiční bankéř Richard Cooper (Chris Rock) má vše: skvělou karieru, zbožňující ženu, a dvě krásné děti. Má jediný problém - je znuděný. Richardovy příležitostné myšlenky o dalších ženách se zdají dost neškodné, dokud nepotká volnou, duchaplnou Nikky (Kerry Washington), úžasnou sexy kamarádku z minulosti. Objeví se ve dveřích jeho kanceláře a začne s ním hrát hru na kočku a myš, hru která mu vrátí úsměv, ale také otestuje jeho manželství. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je vlastně celá o sexu, je místy až trapně nereálná a to díky divnému chování hlavních postav. Žádný náznak žánru, kterých je v tomto filmu hodně, není dotáhnutý ani do poloviny, což znamená, že z filmu dělá polotovar, který je zakončený nechutným hudebním číslem, který jakoby vypadl z jiného filmu! ()

swoulen 

všechny recenze uživatele

Zpívající manželský pár na konci mi drásal uši a ještě v dabingovém podání jsem měla co dělat, abych nešla vyprázdnit obsah žaludku. Tahle kulturní vložka srazila celkový dojem z už tak plytkého filmu na bod mrazu. Pochybuju,že originální znění by to nějak zachránilo. Takže výsledená 1 hvězdička. A ta druhá za Foo Fighters.... ()

Reklama

Zoltarr 

všechny recenze uživatele

Překvapeni v podobě že sem čekal jako každý komedii ale kupodivu film se začal směrovat jinam. Každopádně mě film po celou dobu udržel u sebe. Samozřejmě že na tom měla velký podíl Kerry Washington, která byla ve filmu děsně sexy! Ale především ten příběh, který má opravdu hodnotnou ideu ( Nestěžujte si na to, co nemáte... Važte si toho, co máte ) a to bylo vyvrcholení překvapení a tím pádem zjištění, že Chris Rock umí. Je vidět, že nechtěl svůj debut nechat jen na vlně forků a skečů a rozhodně ukázal že je v něm daleko více než nekorunovany král komede. genetique dobrý komentář. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku priemerná komédia, ktorá ovšem po čase začala skĺzavať do strašnej poučnosti o tom, ako si treba vážiť, to čo máme doma. Nakoniec by som chcel dodať, že od zhliadnutia tohto návodu na šťastný manželský život od Chrisa Rocka sa s manželkou už vždy udobrujeme dojemným prespievaním nejakého srdcervúceho dueta. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"S každou svobodnou kočkou, kterou zahlídnu, plánuju vztah." Sex k manželství patří a koho bolí hlava, ten si koleduje o parohy. V tomto případě je odmítaným tvorem chlap. No chlap, spíš bankéř. A jelikož se mu s plnými koulemi špatně přemýšlí, tak mu lehce haraší, což je z počátku celkem zábavné, ale s přibývajícím časem spíše otravné. Nicméně jeho sebeshazující postřehy byly vynikající a jsou jediným důvodem, proč si tuto černošskou romantiku vybrat v televizní konkurenci našlapané reklamou, estrádami a předvolebními průzkumy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Heslo filmu "V manželství tě nikdo neuslyší křičet" je hříčkou s heslem filmu Vetřelec, které zní "Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet". (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno