Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie jistě ničím nepřekvapí, ba dokonce mnoho kompulzivních masturbátorů bude film tvrdě zavrhovat. Jedná se o klasickou Schneiderovku. Komu tento humor nic neříká, tak u těchto lidí úplně nechápu důvod, který je ke zhlédnutí dohnal. Já tedy také zrovna kompulzivně nemasturboval blahem, nicméně pár scének mi přišlo ke kompulzační masturbaci vhodných. 3* by byly trochu moc, ale dívalo se na to docela pěkně. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná podívaná, hlavně mě potěšila přítomnost Jeniffer Morrison. Ale jinak na to, že je to ,,komedie", tak bych čekal, že se budu smát. Což se mi zrovna mockrát nestalo. Nicméně úplně k zahození to taky není, pokud chcete na cvhíli vypnout tak se docela i vyplatí tuhle komedii zkouknout. Dě jcelku předvídatelný, ale u kterého filmu takovéhoto ražení není (mě osobně to už ani nevadí). Řekl bych průměr. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rozhodně sem se nějak nezasmál ale spíše tak nějak občas pousmál. Filmík je takový příjemný a člověk má pocit, že věznice mají něco do sebe a že se tam musí dobře žít. Rob Schneider se u mě přemístil ze škatulky NEMŮŽU HO ANI VIDĚT do škatulky VLASTNĚ MI NEVADÍ. Tady se navíc spojil s postavami, které ztvárňují David Carradine a M. Emmet Walsh. Nejpovedenější scény má na svědomí výskyt Davida Carradina a hlavně jeho metod výcviku. Prakticky mě naštval už jen samotný fakt, že tady ze sebe blbec jako je Rob Schneider udělá ultimátního bouchače. 50% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Roba Schneidera a jeho perfektní kousky třeba v Deuce Bigalow jsem si hodně oblíbila. Naštěstí to není "humor" jaký má v oblibě Jim Carrey, kterého prostě nemůžu vidět ani z rychlíku ale je to humor co neurazí, je vkusný i když vypadá, že není a vyvolá alespoň úsměv, když ne salvy smíchu. Tenhle film se mi líbil především kvůli němu a Jenn Morrison. Kdyby se takhle žilo v každé věznici tak bych tam také chtěla být :-D. Škoda, že u každého filmu s Robem je velmi předvídatelný konec ale i přesto to u mě patří k humorným filmům číslo jedna. Díky tomuto filmu jsem uskutečnila pokus a ten spočíval v tom, že jsem si pustila novu kde to jelo a vypnula zvuk samozřejmě jsem nově nechala náskok tak deset minut aby to bylo fér a pustila jsem si v notebooku tento film...a výsledek - byla jsem po předu VÍCE NEŽ 30 MINUT! Tak to jen tak pro upřesnění jak skvěle nám lidem vymývaj mozky reklamama. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Několik naprosto skvělejch fórků, fóbie z vězeňského znásilnění a to je asi tak všechno. Ale scéna s robertkem mi navždy zůstane uchována v mojí hlavě, chch. David Carradine si v komediální roli počínal velmi komicky a Rob Schneider, to už je klasika, ne? V českým dabingu idiotsky přeloženej Big Stan jako Táta Stan. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy Stana (Rob Schneider) poprvé přivedou k řediteli věznice, má ruce spoutané za zády a efektivně se osvobodí vykloubením zápěstí. Při pohledu z boku je ovšem vidět, že ruce má volné a drží pouta. (SIRborio)
  • Pri natáčaní scén vo väznici sa teplota vzduchu pohybovala okolo 46°C a štáb sa nesmel zdržovať na slnku viac ako 3h. (Mes-siah)
  • Ve scéně ve sprše Marvin (Rob Schneider) přišel k ráně. Během milování se svou ženou však jizvu neměl. (OweLord)

Reklama

Reklama