Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie natočil snímek „The Haunted World of El Superbeasto“ jako takovou úlitbu sám sobě, svým světům, svým představám. A vyšlo mu to skvěle. Zvolená animace funguje, do toho je skutečně parádní hudba a dostatečně ujetý příběh, který vás nejspíš bude bavit až do konce. Rozhodně netradiční film. Sice není hororový, ale dostanete zážitek, který bude jedinečný. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, co to bude, a na prvních dvacet minut mě ta smršť popkulturních odkazů, rvaček a nahých prsou tak zaskočila, že jsem se vlastně skvěle bavil, protože jsem nechápal nic a netušil, co se děje, a co ještě přijde. Když bylo jasné, že přijdou jen další prsa, rvačky, popkulturní odkazy a zase znovu prsa, tak se to ale nějak vyčerpalo. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

No co říct k tomuhle. Neměl jsem sice ani jeden záchvat smíchu, ale dostkrát jsem koukal jak puk, co se tam děje, a jakým stylem to je publikováno. Animace pozoruhodná, zábavná a hlavně dost originální. Je to opět úplně něco jiného, než na co je člověk zvyklý, což tomuhle animáku strašně moc prospívá. Podle mého názoru je to dosti zdařilé dílko, které svou akční úchylností tomu vytváří velice zajímavý rám. Jen bych v tom žánru vypustil to slovo horor. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Animáč od Roba Zombieho je nabitý kozama, sprosťárnama, násilím, narážkama na slavné hororové filmy (přejetý Michael Myers) a hlavně poněkud jednoduchou, ale výbornou srandou. Svým způsobem mi to připadalo trochu jako kříženec mezi Drawn Together (i ta animace je hodně podobná) a Ugly Americans. Není to sice vrchol humoru, ale postavičky jako je El Superbeasto, jeho ségra Susie X (dabovala ji Zombieho manželka Sheri Moon), náckovští zombies a Hitlerova hlava v lahvi, přemoudřelý King Kong, kozatá štětka Velvet Black a Dr. Satan vás budou bavit. Já osobně jsem se ještě dost nasmála u textů songů, které se tam objevovaly. Zkrátka a dobře, fanoušek Roba Zombieho tohle zákonitě ocenit musí, stejně jako ti, co se rádi dívají na úchylné animáče:). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie byl vždycky úkaz. Pořádný. Muzikant, který stojí za „legendárním“ songem Dragula, si vyzkoušel režii a předložil dva velmi brutální a levné horory, přičemž Vyvrženci pekla toho času strčili běžnou hororovou produkci hravě do kapsy. A pak si udělal jméno předělávkou Halloweenu. I tehdy platilo, že točí neučesané filmy, co několikrát dokonale knokautují diváka. Surová a přímočará akce, velmi slušná vizuální stránka. Pak tenhle totální provokatér zatoužil po animáku pro dospělé. Podle vlastního komiksu. Hodně sprostém a hodně ujetém. Ostatně posuďte sami: Hitler, porno, satan, superhrdinové, nadržený robot, usekané končetiny, nacisté, střeva na podlaze a samé kozy. Jeho výstřední „nápady“ přicházejí v takovém tempu, že je divák ani nemůže pobírat, navíc cituje vše, na co si vzpomene. Na druhou stranu, že bych se nějak hlasitě smál, tak to určitě ne. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)
  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama