Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem náhodou jeden díl dnes na TV Prima Cool. V popisu je matouce psáno, že jde o firmu na motorky, ale byl jsem svědkem kdy chlapy vlezli na podium před tisíce lidí, byly v muzeu kamenů a podniku na těžbu opálů, soutěžili ve vinařském podniku v plivání vína nebo se v akváriu potopili v neoprenu ze žralokem. To vše jsem zažil také a moc se mi na to nechtělo dívat z gauče podruhé. V Merbourne jsem byl také.Vlastně jsem nepochopil jestli je to nějaká firma na zážitky nebo co. ()

Deadmaus 

všechny recenze uživatele

Teutel, největší machr, kterého jsem kdy viděl. Kdykoliv koukám na tento seriál, mám lepší náladu. Všichni odvádí opravdu skvělou práci, ať už pro neziskové organizace, padlé vojáky, jejich vdovy, nebo nadřízené, handicapované, děti... Nikdy jsem neviděl u nikoho větší srdce, než u Orange Country! Přítelkyně o mne dokonce prohlásila, že jsem na tento seriál značný maniak. To je ovšem pravda. Nenechám si nikdy ujít! ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Baví mě sledovat, jak se staví motorka (ok, chopper), jak z pár kusů kovu vznikne stroj (zvláště závěrečné lakování tomu vždycky dodá šmrnc:-)), ale vzájemné střety rodiny Teutulů se časem omrzí, protože dodržují stále stejné schéma, tím pádem se odhalí jejich naaranžovanost a umělost. Ovšem na sledování jedním očkem při práci na pičítači je tenhle "reality" seriál docela dobrý. 55% ()

El_Barto 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné na tomto seriálu je, že přestože se pořád a pořád dokola dělá jen jedna věc, tak i přesto neomrzí. Sice je do očí bijící, že ty hádky jsou většinou umělé, ale přesto to tomu dodává šťávu. Já osobně motorky nemusím, ale tento seriál mě přesvědčil abych nad nimi aspoň trochu poupravil názor. Motorku pořád nechci, ale nějaký chopper z dílny OCC bych časem bral :-D ()

Ghedina 

všechny recenze uživatele

Neustálé nadávání jaký je kdo blb a tele a na co sáhne to zmrví,na to se nemusím koukat v bedně,když to okolo sebe poslouchám neustále pořád.Navíc jsem absolutní odpůrce všech těchto reality tv kravin,ale tady je to trochu o něčem jiném.Ty choppery jsou úžasné a navíc jako velkému fandovi těchto strojů mi dělá moc dobře,když můžu aspoň z části vidět jejich stavbu.Takže styl 0/obsah 100 celkem tedy 50%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • V roce 2008 vzrostly neshody mezi otcem Paul Sr. a synem Paul Jr. natolik, že byl Paul Jr. propuštěn z firmy Orange County Choppers. Paul Sr. pak dokonce svého syna zažaloval, aby ho donutil prodat akcie OCC. Soud však nevyhrál. V roce 2010 si Paul Jr. založil vlastní firmu na výrobu motorek pod názvem Paul Jr. Design. (NiaWolf)
  • Paul Teutul Sr. pôvodne podnikal v oblasti výroby ocele a stavbu motoriek na zakázky mal iba ako hobby. Oficiálne sa začal venovať výrobe chopperov v roku 1999, kedy založil dnes už známu firmu Orange County Choppers. (m.a.t.o.)
  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama