Reklama

Reklama

Poumse...

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Sovětský svaz, 1990, 5 min

Scénář:

Michail Aldašin

Obsahy(1)

Příběh cestovale, který připlul na pustý ostrov mezi domorodce a svojí zásobou kostýmů a doplňků jim ukázal novou a pro ně doposud nepoznanou módu .. (ČSFD)

Recenze (6)

Bajda 

všechny recenze uživatele

Tvroba Mikhaila Aldashina mi nesedí animací, nápady ani humorem. Příběh tohoto snímku mi přišel kvalitou asi jako průměrné české večeníčky a řekl bych, že o tuhle cílovou skupinu režisérovi tohoto snímku zrovna nejde. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

V pár minutách jsme se dozvěděli, co jsme jako lidstvo dělali posledních 10000 let. Jen nepotřebujeme cizince, aby naše odcizení od přírody bylo dovršeno. To jsme zvládli s přehledem sami. A teď už si jen musíme počkat, až nás (pyšné vládce) příroda všechny pozabíjí. A proto také tomuhle mikroanimované komedii nedávám 5 hvězd. Protože mi tam tohle vyústění chybělo. I když, je možné, že to byl záměr autora a každý z nás si to měl uvědomit sám. Za mě 80% Zde ke zhlédnutí. http://www.youtube.com/watch?v=hHuyy5AHObw ()

snob 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - infantilní. Ale huš s těmito větami. Třeba patero slovy - a přesto infantilní až hrůza. Kozel aby to popral, ne, tenhle humor mi nesedí. Animace hyperaktivní (jak lehce zneužitelné slovo, to už musí mít ty pysky pekelně ošoupané). Pointa i s dějem kromobyčejně nudná. Šmuk. ()

Schobul 

všechny recenze uživatele

Nemůžu souhlasit s Bajdou, já naopak shledávám tento kraťas velmi vtipný. Animace mi rozhodně nevadí, jsou horší. Jako večerníček rozhodně doporučuji ;-) ()

Reklama

Reklama