Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá zpěvačka a automobilová fanatička Natasha se proti své vůli stane řidičkou v nelegálních automobilových závodech, organizovaných pro zábavu znuděných boháčů. Její matka je unesena, a pokud ji chce zpět, musí vyhrát... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Inferno 

všechny recenze uživatele

Film s nulovou výpovědní hodnotou a od poloviny jasnou zápletkou i koncem. Ale o to tady nejde... přehlídka nejdražších sportovních aut a silikonových „krásek“ jak má být. Tak trochu mi připomíná Rychle a zběsile v milionářskym gardu. Komu koluje v žilách benzin povinně zhlídnout, kdo potřebuje jen tak vypustit...nudit se nebude... a kdo hledá filmový zážitek... ten ať se raději poohlédne jinde... ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Hanba. Čekal jsem od toho béčko jak Bukurešť a dostal jsem něco co se nedá popset. "Herci", kteří jsou tak krizový, že je skoro překonávají ty z Tak jde čas. Trůvrci asi neměli vůbec potuchy o tom jaké výše sázek jsou reálné, jelikož vsázet 4 platinové cihly je opravdu nehorázná zlost. Jediný klad za hvězdu je velké množství sportovních vozů. ()

Reklama

Gothar 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film som sa vdaka peknemu traileru dost tesil, krasne auta a krasne zeny som dostal, ale to je asi tak vsetko. Pribeh je dost primitivny, herecke vykony obycajne a preteky aut maju dost nerealisticky priebeh. ALE ako lacna zabava po narocnom dni je tento film dobrou volbou. Kto si chce pozriet pekne auta (ake snad este v ziadnom filme v takomto pocte spolu neboli) a pekne zeny, tak tomu tento film mozem odporucit. ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem váhal jestli dát 2 nebo 3 hvězdičky, nakonec jsem se přiklonil ke 3 a to i přes to, že je příběh naprosto přihlouplý ( no myslím, že by se daly použít i mnohem ostřejší výrazy) a závody jednotlivých aut jsou neuvěřitelně vyrovnané i když ve skutečnosti by bylo během několika sekund jasno o vítězi, neboť dejme tomu pro takové ferrari Enzo není Mercedes-Benz SLR McLaren či Porsche Carrera GT zcela rovnoceným konkurentem. Ale na druhou stranu ta auta jsou NÁDHERNÁ (a objeví se zde v podstatě všichni zástupci nejvyšší třídy supersportů Enzo, SLR, Carrera GT, Saleen S7, Koenigsegg CCX, Murcielago a i zástupci tříd nižšších jako Corvette Z06, F430, AC Cobra , Ford GT, Porsche GT3, Diablo VT, některé masserati atd. ) a koneckonců i slečny, které se zde objevují taktéž... proto ty 3* :-D SumaSumárum 50% ()

bif 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kýč, je to umělé a je to jen o hezkých holkách a autech, ale na nic jiného si tenhle film nehraje, sice mě trošku mrzela absence Bugatti Veyron, ale ten by asi stejně nerozmlátili jako rozmlátili Mercedes-Benz Mclaren SLR 722 za 15 milionů :D. sice filozosofání o bohu a smyslu života Michaela je velice trapné ,ale co je to letní biják, který se povedl nic víc nic míń a o tom to je :)) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • V malých rolích se ve filmu objevili také profesionální hráči pokeru Gus Hansen a David Williams. (slatkac)
  • Film kompletne zafinancoval Daniel Sadek, ktorý do filmu tiež zapožičal celú svoju automobilovú zbierku. Sadek bol jedným z tých, kto zbohatol pred krízou v 2008 na tzv. subprime pôžičkách (profitoval vo výške 5 miliónov amerických dolárov mesačne). Jeho exces, zmaterializovaný aj týmto filmom, bol predmetom dokumentu House of Cards zo špeciálu CNBC Originals z roku 2009. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles, Santa Clarita a v Las Vegas od apríla do júla 2006. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama