Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (171)

plakát

Až na vrchol (2015) 

Shlédnuto jedním dechem, pro neznalé krásné uvedení do problematiky, pro znalé zajímavé detaily. Velmi zručně sestříháno a poskládáno. Shrnuto jedním jediným slovem ... výborné.

plakát

Čokoláda (2000) 

Ajajaj tohle je tedy jak název napovídá opravdu moc a moc přeslazené, občas jsem měl až dojem, že u vleklých dialogů vypustím duši. Tenhle film je úžasným příkladem toho, že po výraznějším sestříhání by byl mnohem koukatelnější.

plakát

Total Recall (2012) 

Ploché vizuální hody bez výrazné přidané hodnoty. Navíc se člověk nemůže ubránit dojmu, že si chlapci scénárištičtí půjčují u věhlasnějších konkurentů... Blade Runner, Minority Report atd. Resumé: Původní film je stále o několik řádů lepší.

plakát

Zataženo, občas trakaře 2 (2013) 

Za mě větší zábava než první díl. Autoři si moc pěkně vyhráli s faunou a flórou ostrova, ale na 4 hvězdy to stále ještě není.

plakát

Obvyklí podezřelí (1995) 

Nadprůměrná kriminálka se skvělým scénářem a výbornými hereckými výkony, jen mi trochu kazilo dojem, že konec pro mě nebyl ničím nepředvídatelným, ale naopak velice očekávatelným.

plakát

Hotel Rwanda (2004) 

Nevím, zda mě k židli přikovalo více téma nebo kvalita snímku. Obávám se, že v tomto případě hraje prim mrazivé téma a po režijní stránce nešlo o nic převratného, každopádně oceňuji poměrně decentní zobrazení násilí, ne vždy je pro vytvoření atmosféry potřeba to přehánět. Veliká pochvala patří pro minimálně zde výborného Dona Cheadla.

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Film se mi trefil do nálady, sám se momentálně nacházím v situaci, kdy nad převrácením života vzhůru nohama velice často přemýšlím a přeji si mít "Walterovu odvahu". Velmi příjemný zážitek byl podpořeno skvělým výběrem lokací a vychytaným hudebním doprovodem, který vždy zcela přesně dokreslil danou scénu. Herecky taktéž na jedničku.

plakát

Chappie (2015) 

Nápad pěkný, technicky zdařilé ale vše má díky otřesným dialogům a podivnému chování zůčastněných postav nahořklou pachuť... 55%

plakát

Dobyvatelé ztracené pravdy (2007) (seriál) 

Po dvou shlédnutých dílech musím říct, že víc vidět již opravdu nemusím. To jak se partička vystrašených podivínů 3 hodiny potácí v noci po lesích, všechny stopy co zajistí jsou i přes obstojnou techniku totálně k smíchu a nakonec druhý den prohlásí, že jedou domů, je na mě přecijen trochu příliš. Nelze zde najít ani pokus o seriozní výzkum a i přes diskutabilní témata, lze takový projekt pojmout zcela odlišně. Tím pádem mi tento pořad přijde absolutně k ničemu...10% za hezké prostředí