Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před třiceti lety byli milenci, od té doby se už neviděli. A teď to opět začíná.... Před třiceti lety byli milenci. Jejich poměr fascinoval národ. Louis byl režisér a Alice byla jeho múza. Pak přišel rozchod. Vše bylo příliš veřejné a bolestivé. Od té doby se nepotkali. Za ta léta se vypracovala na první dámu britského divadla a byla požádána, aby předala Louisovi cenu za celoživotní dílo. Je vdaná, má syna a psa. Hra je ovšem znovu na začátku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Peabody 

všechny recenze uživatele

ale ano, on skutečně určitý šarm má i ve vyšším věku a ona taky, i když je vidět, jak si hlídá některé úhly kamery. Ale je to decentně udělané, nedoříkává zbytečně všechny naznačené linky (syn a City x malování), některé hlášky z jejich hádek jsou milé a souboj se psem, souhlasím s kolegou, to jsem vyprskl. Takže taková nostalgická milá oddechovka pro střední a vyšší věk. ()

Reklama

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s dost banálním scénářem i neustále dokola omílanou premisou, který ale potěší příznivce Charlotte Rampling a Jeana Rocheforta, kteří ani v pokročilém věku neztrácejí nic ze svého francouzského šarmu – britští fandové Rampling prominou, ale anglický šarm neznám. A Charlotte nikdy neměla problém se před kamerou vysvléci a tento film připomíná že v době natáčení do domova důchodců evidentně nemířila. Leda že by tam způsobila pěkný poprask a vyloudila nejeden ziskuchtivý úsměv na tváři farmaceutického dealera s modrými tabletkami tvaru kosočtverce. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Původně jsem hledala jiný film se stejným názvem a našla omylem tento. Ale rozhodně nelituju! Zasmála jsem několikrát až nahlas, i dojala, ale ani jednoho z toho nebylo nevkusně příliš. Rocheforta jsem nikdy moc nemusela, ale musím uznat, že má velké charisma a tady se mi dokonce i líbil (o jeho hereckém umění jsem nikdy nepochybovala). A Charlotte Rampling obdivuji za její odvahu nepodléhat trendu plastických operací a ukazovat i zblízka na kameru všechno tak, jak to příroda vytvořila. Aspoň tento dojem z ní mám. A její příchod na jeviště, kde má předat cenu (na začátku filmu) byl neuvěřitelně krásný, půvabný, i pohybově mi připadal dokonalý. Řadím si tento film mezi to nejlepší, co jsem kdy viděla, a že toho za můj dlouhý život nebylo právě málo. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama