Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

ancientone 

všechny recenze uživatele

Prekladový názov "zubatá vagína" sľubuje presný opak toho, čo dostanete. Teeth je aj po rokoch svieže hororové indiečko s výrazným vizuálnym štýlom, ktorý ho tlačí medzi podarené (a zároveň správne vyjeté) festivalovky rovnako, ako je jasne formulovaný a príčetný svetonázor prechádzajúci do vydareného nadhľadu k sebe samému, aj slasherovému sub-žánru, na ktorý odkazuje. ()

Allenka 

všechny recenze uživatele

Tohle přeci nemohl myslet nikdo z tvůrců ani aktérů vážně a právě díky tomu je to vtipná podívaná. Když gynekologovi ,,ukousnou prsty" a první, co vykřikne, je ,,Je to pravda, vagina dentata!", musí tenhle fakt být všem naprosto jasný. Je to legrační a čím větší skupině je promítán, tím je to lepší. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Znáte ten fór, jak chce matka uchránit svého syna před sexuální hříšností a tak mu nakecá, že tam ženy mají zuby? A on pak, když mu to nedá a konečně sbalí ženskou a dostane jí k sobě domů do postele, se jí zeptá, že slyšel, že tam ženy mají zuby, jestli by se mohl podívat. A ona nadzvedne peřinu a řekne, že klidně. On vleze pod tu peřinu, chvíli tam pobude a když vyleze ven, tak se ho ta ženská zeptá: "Tak co, mám tam zuby?" A on na to: "Ne, ale na tak blbých dásních, to se ani nedivím!" No a částečně o tomhle tenhle film je. Je to o mladý holce, která ji má zubatou. A tenhle stručný (ač výstižný) popis svádí ke dvěma závěrům - buď to bude nějaký zběsilý gore masakr a nebo neskutečná blbost. Tak trochu jsem čekal to druhé, ale chyba lávky, dámové a páni. Tohle je něco úplně jiného, docela povedeně a decentně natočenej "krvák" (i na krev a trošičku gore dojde - ono film o holce, která jí má zubatou, se zcela jistě bez nějakých ukousnutých ocásků neobejde). Pro mě asi překvapení roku. Něco takového jsem nečekal. Ač mi byla hlavní hrdinka docela nesympatická, její představitelka ji zahrála hodně dobře. Film se většinou drží dost při zdi a je to (navzdory zápletce) dost decentní, až to vypadá, že je to točený tak, aby na to mohli i osmiletí (navzdory zápletce), o to víc ale překvapí nahá prsa a skvěle vyzní krvavější scény, které vůbec nejsou samoúčelné, jak jsme občas zvyklí. A ta závěrečná scéna v autě s chlípným dědkem je jen třešnička na dortu a aspiruje na nejlepší scénu filmu. Ten film na to na první pohled vůbec nevypadá, ale je to poměrně parádní záležitost. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Doslova se jedná o píč*vinu, která nemá tolik gore efektů, ale spíše comedy ráz. Začne to u nesnaživých (ne)herců a končí u totálně nudných a trapných dialozích. Prozradím, že celkově se přijde o tři penisy. Nečekaný hit na festivalu Brutal Assault v rámci akce HOROR CINEMA. Mimochodem poučení z filmu: Anální sex vás zachrání! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Takový nízký hodnocení si to nezaslouží ani náhodou. Zajímavý nápad a velmi (ne)slušné provedení. Dobré gore momenty, dobré humorné momenty a fajnový konec. Líbilo se mi to a dokázalo mě to slušně zabavit a pobavit. Samozřejmě že některé momenty působí divně, ale dají se odpustit. A ten brácha, to bylo pořádný hovado. :-D 65% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Film je natočen nezávisle podle pověsti a dávného mýtu. Tzv „Vagina dentata“, neboli Zubatá / ozubená vagína, je příběh z několika kultur, podle něhož existují ženy, které mají uvnitř vagíny zuby, kterými mohou případnému milenci ukousnout penis. Tyto příběhy byly mnohdy varováním před nebezpečím pohlavního styku s cizí ženou a jejich smysl mohl být i v odrazení od znásilnění. (Nathaniell)
  • Počas natáčania úvodnej scény mnoho susedov protestovalo, pretože si mysleli, že sa natáča pornografický film. (Abiosis)
  • Jess Weixler získala za svůj výkon v roce 2007 na filmovém festivalu Sundance v dramatické kategorii Zvláštní cenu poroty. Téhož roku byla nominována také na cenu pro objev roku v soutěži Gotham Awards. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama