Reklama

Reklama

Lekce umírání

  • USA The Deaths of Ian Stone (více)

Obsahy(1)

Ian Stone je mladý muž, ktorý má problém. Nevie totiž, kým je. Každý deň sa prebúdza do novej skutočnosti, v priebehu ktorej ho vždy niekto zavraždí dosť brutálnym spôsobom. Jeho jedinou nádejou sú spomienky na vlastnú minulosť. (Mordenroth)

Recenze (104)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl i pár horších filmů, ale tento je taky strašný. Něco tak nudného a nezajímavého že jsem poslední půl hodinu přeskočil a podíval jsem se jen na konec jestli hlavní hrdinové přežijí.SPOILER: Bohužel ano, bohužel proto protože jsem se už pak jen modlil ať je příšeráci vykuchají definitivně a já mám od nich klid (což bych přál i celému tvůrčímu týmu).KONEC SPOILERU. Hercům, potažmo i scénáristovi, režisérovi a dalším bych dal lopaty do rukou a poslal je dělat něco smysluplnějšího. 1 hvězda za hezký holky a Příšero/duchy (Harry Potter). ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Tvory boli veľmi vydarené a desivé, jedno z najlepších, čo som mala možnosť za posledné roky vidieť. Nápad by aj fungoval, len so spracovaním boli menšie chybičky. Myšlienku, by ale bolo vhodné viac rozpracovať. Film dotiaľ fungoval, až kým neprezradili pointu, a tým pádom sa to nedotiahlo tam, kam by to mohlo ísť. Nie je to možno film, ktorý ostane v pamäti a ani film pre hororových fajnšmekrov, ale jedno pozretie nikomu neublíži. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +triky, tísnivá atmosféra, pointa, -špatně zpracovaný dobrý námět, scénář, děj/// Tohle je příšerná noční můra a je to taky příšerná nuda, která postrádá logiku a nebýt "Twilight" závěru a závereční pointy, byl by to úplně zbytečný film. Takhle je to jen nudná blbost./// Celkem 43%/// ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo?????Prvních 45 minut se zdálo že půjde o skvělý,napínavý a především originální thriller.Co však přišlo v druhé polovině si vůbec nedokážu vysvětlit a vlastně se ještě nyní ptám na co jsem to k sakru vůbec koukal.Aby se tak solidně rozjetý film v polovině zlomil do takové sra*ky,to už jsem dlouho nezažil.Z výtečného atmosférického thrilleru se stala braková horrorová blbůstka,totálně,zdůrazňuji totálně bez hlavy a paty.Naprosto jsem se v ději ztratil a od poloviny jsem už skutečně jen sledoval prachmizernou levnou brakárnu s nudnýma bubákama a paskvilovými zvraty.Velká škoda,přijde mi to,jakoby scénář vytvořili dva autoři,kteří by však byli každý na úplně jiné úrovni.Zkrátka slušně rozehraná hra,která skončila jako nepochopitelný ODPAD!Hodně slabé 2*! ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nevyrovnaný film - horská dráha zajímavých okamžiků a hlubokých propadů. Vcelku originální scénář má bohužel velké nedostatky a díry, herectví je veskrze spíše seriálové, ale slušné, výborné masky dost kontrastují s ošklivě zmrvenými kostýmy (u těch latexových panáčků jsem se opravdu zasmál) a CGI efekty a lá Krajní meze. Příště líp promyslet a zchrastit větší rozpočet, pánové. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama