Reklama

Reklama

Lekce umírání

  • USA The Deaths of Ian Stone (více)

Obsahy(1)

Ian Stone je mladý muž, ktorý má problém. Nevie totiž, kým je. Každý deň sa prebúdza do novej skutočnosti, v priebehu ktorej ho vždy niekto zavraždí dosť brutálnym spôsobom. Jeho jedinou nádejou sú spomienky na vlastnú minulosť. (Mordenroth)

Recenze (104)

Genero 

všechny recenze uživatele

Psychopatická mozkožroutka, kterou pan ministr kouzel zapomněl přivázat na řetěz k Azkabanu, pronásleduje půvabného hokejistu s chytrýma očkama Jirky Krytináře. Chudák kluk z toho teroru začne na pokraji psychických sil blbnout a s pocitem vyhoření pokukovat po kdejaké šilhavé blonďaté opičce. Zápletka je to opravdu roztomilá a prvních dvacet minut se na takové dividýlko nechá i koukat, ale dokážu si představit mnohem krutější kratochvíle než jsou osudy těch, které v každé kultuře nazývali jinak, jako inspiraci. Třeba strávit večer ve vaně plné pěny vůně šeříku a se zaručeně pravým šumivým vínem Čtverák ve společnosti úplně nahaté Věry Bílé, která by mě po třetí sklence nepotěšila smyslnou výzvou: Líbej mě na ňadra, koloušku. Jenže tohle téma zpracovat na celuloid, tak by mě Landa obvinil, že jsem otporný rasysta. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak trochu mezi Deja Vu a Na hraně zítřka. Poprvé jsem viděl před deseti lety, nyní podruhé. Během filmu se mi příběh zvolna vybavoval, a když jsem si vzpomněl na všechno, skončil. Fajnová oddechovka, kde se nejde pro smrt daleko. Terminátorské paže se mění ve vražedné kosy a kromě probodávání dojde i na podřezávání. Půvabná Jaime Murrayová dělá marně kukadla na Mika Vogela, anžto ten má v srdci Christinu Coleovou, kterou čapnul a vláčí ji s sebou život po životě. Příjemná délka (žádné ubíjející dvě hodiny), slušná kemera, zábavní mozkomorové a konec jak když sekne. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to 3,5*, ale dám slabé čtyři, jelikož námět je opravdu skvělý a originální. První polovina je naprosto skvělá, neustálé probouzení se, uvědomování si toho, co se děje... Je to napínavé a dobré. Druhá polovina je ale už prostě slabší, ta akční část byla dobrá a líbila se mi, jenže byla moc dlouhá. Asi bych ocenil, kdyby se tam déle přicházelo na to, co se vlastně děje a co s ním vlastně je a ke konci prostě přišla ta akční část. Ale jinak jsem spokojený. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Až do určitého dobu celkom slušne napínavý a dynamický mysteriózny thriller a pokiaľ by sa nezvrhol na bezduchý démonický krvák, ktorý chce zbytočne a za každú cenu využiť (celkom slušné) triky a efekty. Napriek malému rozpočtu je po technickej stránke zvládnutý celkom slušne, herci sa snažili, no režiséra a scenáristu (už predchádzajúcej frašky 'They') by som však za toto odfláknutie poslal do niekam, odkiaľ by sa už k filmu tak ľahko nedostali. Slušný námet, bohapusto znehodnotený. 50%. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

I když je to film na max. 2 hvězdičky, jednu musím přidat za pěkné zpracování. Jinak, co tu máme? Tři třetiny, první videoklipová, kde se toho děje tak moc a přitom stále to samé, že je vám to za chvíli fuk. Druhá, kde se neděje nic, a tedy je vám to fuk. A třetí - rozuzlení - které je nezajímavé a divné, a tedy je všem fuk. Jako horor nula, ještě jsem se to pokoušel brát jako temnou fantasy, ale ani tak to moc nefunguje. Ale obrazově je to super, to se musí nechat, a zase až taková nuda to taky nebyla. Jen je mi ten film jako tak... fuk. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama