Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vanessa má krátce před svatbou a měla by být šťastná. Na jednu stranu je, ale jedno trápení by tu bylo. Její nastávající se totiž rozhodl, že až do svatby nebude žádný sex, a Vanesse už to, mírně řečeno, začíná lézt na mozek. Erotické fantazie ji provází absolutně všude a nejdou nijak zahnat. Nejlepší chvíle na zpověď. Třeba to zabere. Jenže právě v kostele se všechno zamotá. Tam totiž poznává Nicka. Není to ovšem žádný otec Nick, jak si Vanessa myslí, ale tesař Nick, který právě v kostele opravuje oltář. Nick se rozhodne využít situace, být Vanesse duchovní oporou, a při nejbližší příležitosti ji dostat do postele. Věci se však začínají komplikovat. Že by se mezi ty dva vloudila láska? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za to, že to moc nenudí a druhá za nádhernou Rachael Leigh Cook...jinak je to strašná blbost :) ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Zábavné to bylo, ovšem je zde mnoho a mnoho trapných a kýčovitých momentů. Film je od začátku čitelný až do konce, nic zde nepřekvapí. Konec byl udělán velice divně až odfláknutě. Celkově se z toho dalo vytřískat mnohem víc, pokud by se ovšem někdo snažil. ()

4sAd 

všechny recenze uživatele

Jakousi souhrou náhod, kdy se erupce na Slunci zkombinovaly s atmosferickým šumem, jsem doma vyhrabal tenhle kousek. Rachael Leigh Cook na přebalu slibovala když už nic, tak alespoň dobré pokoukání na hlavní postavu :). Úvodní scéna s podkresem, který jako by vypadl z 90. let a který je více chytlavý, než si sami připustíte. Ovšem tahle komedie či snad romatika má jeden lehký problém. První půlka, možná i první dvě třetiny, jsou docela vtipné a bavíte se, ale pak jakoby byl vyměněn scénárista a úroveň šla hodně dolů. ××× Nemohu se ovšem ubránit srovnání s jiným kouskem s podobnou tématikou Made of Honor. Souboj těchto "vyfoukněte nevěstu těsně před svatbou a pokud možno těsně před oltářem" filmů jendoznačně vyzní pro My first Wedding. ××× Just a little love, Give it to me baby, Just a little love, Do it do it baby... Yeah bejby, za 2,5* a víc ani ťuk. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama