Reklama

Reklama

Maigret


Maigret a tělo bez hlavy (E05)

(epizoda)
  • Francie Maigret et le corps sans tête (více)

V řece jsou nalezeny rozřezané části mužského těla, mrtvý jde ale těžko identifikovat, protože zatím nebyly nalezeny ruce, ani hlava. Maigret se domnívá, že jde o majitele kavárny, Calase, který má být údajně na služební cestě. Jeho manželka Aline se nijak netají tím, že má milence, a že ke svému muži už dávno nic necítí. Posléze Maigret zjistí, že Calas svou ženu téměř denně bije, možné právě proto hledá Aline útěchu u jiných mužů. Aline i její milenec Antoine jsou zadrženi ve vyšetřovací vazbě. Oba tvrdí, že jsou nevinní. Také sám Maigret má o jejich vině pochybnosti, pátrá tedy po jakýchkoli důkazech, které by Alinu usvědčily, nebo naopak osvobodily. Mezitím jsou nalezena v řece další část těla… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost smutný příběh nešťastné lásky, Maigret tentokrát musí rozmotat manželský čtyřúhelník. Ale jinak tradiční Maigret bez zbytečné krve, násilí a zbrklosti. ()

Reklama

Amonasr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět nezvykle klidné tempo a civilní charakter příběhu i filmového zpracování. Příjemné osvěžení v záplavě dnešních přehnaně akčních krimi, kterým chybí lidský rozměr a jde jim jen o vnějškový efekt. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tehle epizody jsem si opet prozil tu situaci, kdy pribeh znate z rozhlasove hry a podvedome si udelate predstavu o tom, jak vypadaji jednotlive postavy. Pak prijde serial a vse je jinak, coz tak nejak rusi... Jedina dobra byla pani Calasova, ktera mi celkem padla do me predstavy. :) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama