Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Intrikánské boje o moc uvnitř nadnárodní korporace, potažmo snahy jednoho zazobance uzurpovat majetek toho druhého, jsou už poměrně ohrané. A popravdě tenhle francouzský příspěvek na dané téma v podstatě nic nového nepřináší. Z akčního hlediska je to dost slabota, kromě jedné naháněčky na motorce a závěrečné solidní bitky na střeše, je to celkem nuda. Stejně tak samotné gró příběhu je přitažené za vlasy a jeho věrohodnost navíc definitivně srazí do kolen dost pochybný happyend. A tak jediným zajímavým momentem je z českého pohledu účast Karla Rodena coby polozáporáka Korskyho (proč musí Roden skoro v každém filmu hrát Rusa..?). No a pak taky na pohled velmi příjemný úkaz v podobě Mélanie Thierry. :-) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pocit WTF mne neopouštěl po celou dobu filmu. Vše bylo podáno tak zbytečně komplikovaně, až to bylo komplikovanější, než bylo, jen aby něco bylo. ;-) Když pak vezmeme celou historku nekomplikovaně, je hloupá až na půdu. Některé kameramanské efekty jsou skvělé (zvlášť když ho honí s vrtulníkem), ale akce je natočená mimořádně špatně a nezajímavě (nehledě na to, že většina akce rovná se že někdo někam furt běží), stejně tak honičky, a hlavní postava je charismatická asi jako uvaděčka v kině. Měl to hrát ten Roden, co tady má jinak naprosto nijakou roli. Ty skoky v lokacích mi přišly samoúčelné, jako takové si laciné hraní na Bonda (ta stylizace se tam nedá přehlédnout, ale postrádá to půvab a vtip a nadhled původních bondovek). ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Druhá projekce odhalila spoustu nepodarků. Děj se dost vleče, a je dost kostrbatej na svý cestě k rozuzlení. Hlavní hrdina sysel je dost nesympatickej, a dost děsnej herec. Ovšem celkovej casting je našlapanej spoustou známejch tváří. No, a nejhůř dopadla akce. Poprvé asi zapracovalo překvapení, že tam vůbec nějaká je. Ovšem druhá projekce odhalila její úděsnou úroveň. Tohle patří do sekce lehkej podprůměr. 40%. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Largo je od pohledu cácorka,ale když rozbalí všechen bojový um, baví, protože jeho kolínka,pěsti, otočky a všechna fight taškařice jsou řízená přesnou, do detailu dotaženou choreografií. Připočtu-li k tomu naprosto povedenou kameru, sem tam povedenou hlášku v dobře odvedeném scénáři a sekundujícího Rodena s podobaným ksichtem, vychází mi krásná čtyř-hvězda...moc dobré to bylo.. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Celkově film působí lákavě a zajímavě. Střídání lokací, pozlátko dědictví 22 miliard, jeden komplot za druhým, Karel Roden... Až je toho na jednoho moc. Nejvíc asi prudí příliš časté flashbacky (minulost, současnost, ještě vzdálenější minulost, o dva měsíce dříve, 22.8.2008... atd.) a překombinovanost děje. Je také otázkou vkusu jak moc vám sedne hlavní představitel. Mě moc ne. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Tomer Sisley zvládol väčšinu kaskadérskych scén sám. Dokonca sa kvôli filmu začal učiť po srbsky. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 29. augusta 2007 do 19. apríla 2008 v Bosne a Hercegovine, na Sicílii, v Číne (Hong Kong a Macau), na Malte a vo filmových štúdiách v Paríži. (m.a.t.o.)
  • Vo filme sídli W Group v Hong Kongu, hoci v komikse je jej sídlom New York. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama