Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Famózní role famózní herečky Brittany Murphy. Upřímně mám strašně ráda tenhle žánr a pojetí příběhu. Britalntní výkony a vtipné monology hlavních i vedlejších postav - mimo jiné mě pobavila scéna jak Tellulah čte svoji báseň :-D. Nejvíc si cením odkazu na Breakfast at Tiffany´s ,který scénáristé zanechali, protože po zhlédnutí tohoto filmu jsem se konečně donutila se na něj podívat a nelitovala jsem :-). Považuji tento film za asi nejlepší roli Brittany. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Teda hned jako první musím zase upozornit na uvedené herecké obsazení. Gwyneth Paltrow a Orlanda Blooma se tam objeví jen na chviličku, tak kdo by se na ně těšil, bude dost zklamán. Jinak je to ale celkem fajnová vztahová komedie. Často mi to připadalo jak nějaká epizoda z trochu snobstějších Přátel. Vtip se ale občas také dostavil, ikdyž na tom neměli takřka žádný podíl herci jako spíše vzniklé situace. Být ta komedie zaměřená trochu víc na ten snobismus, a pár lepších vtipů tím směrem, mohla být určitě lepší. ()

Reklama

Cushing 

všechny recenze uživatele

Příjemný, couple-friendly film -- když má vaše dívka dost hororů, které jí ustavičně pouštíte, dá se hodit do stroje tato nenáročná, ale zatraceně rychlá legrace. Na velké romantické komedie to nemá, na ty malé ano. Snad jen těch gayů je tam nějak přespříliš, a taky dívat se na hrdinku, jež pořád tápe, neví, nerozumí, zatímco vám je to dávno jasné, může trochu utlumit veselý zážitek. A znovu jsem si u toho řekl: kdyby tento snímek vznikl u nás, velebil bych ho, kudy bych chodil. Na Brity a jejich ironický humor je to přece jen trochu málo. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pěkná, svižná, romantická komedie, která "jen" dobře pobaví. Pohodovka, která neuráží, je vtipná a má kouzlo. Nepronášejí se tady hlubokomyslné pravdy, ale o to více má vtipu. Jednoduchý děj o lásce a spoustě nedorozumění nepřináší nic převratného, co by tu ještě nebylo. Naopak všechno už tu bylo. Přesto se mi tento film moc líbil a případné repríze se rozhodně nebudu bránit. Nápad na závěr s Gwyneth Paltrow a Orlandem Bloomem byl výborný!!! ()

Sylvin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem úplně mimo, ale Brittany Murphy je "vtipná" tak strašně prvoplánově, že mi z toho bylo až ouzko. Takhle umí hrát každej blbec, pardon. Příběh, forma: Tim, že tam prásknete klišé v podobě "jediní slušní chlapi jsou buzny", "každá správná holka musí mít kámoše gaye, kterej jí bude lakovat nehty a bude se s ní dívat na Breakfast at Tiffany's" (jakože vážně?) a hlášky typu "kdyby tohle byl film, tak...." (a přitom on to film je, žejo, heheee, chro chro, vtípek) z toho neuděláte inovátorskou romkom s nadhledem a nebude to vypadat, že si z těch klišé děláte čurinu... Tato klišé vždycky klišé zůstanou a nic s tim neuděláte! Možná by to můj žaludek snesl líp, kdyby tu hlavní roli hrála Catherine Tate, protože tam by byla aspoň ta nadsázka nějakym způsobem zřejmá. Takže suma sumárum díky bohu za Tate (aspoň v té vedlejší roli) a za Cabrerův půvabnej xichtík. Hlavní "hrdinku" leda tak krumpáčem po hlavě a nebo kyjem přes kolena a kyčle, aby se jí aspoň srovnala ta pro mě absolutně nevysvětlitelná rozkejvaná chůze, která mě iritovala stejně jako její původkyně. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama