Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Devadesátý léta jsou už dávno pryč, o tom žádná, a tak děda Van Damme natočí už jen sem tam nějakej dobrej filmek. Tenhle ale patří bohužel k těm horším, protože tohle je "vandammovský" béčko jako vyšitý a v půlce jsem usnul. Má mnohem lepší filmy, kultovní pecky, na který nedám dopustit ani dnes. Já ho mám rád. Díky aspoň za skvělej duel se Scottem Adkinsem! Na to jsem čekal dlouho. A Florentine by měl radši místo tohodle chrlit jedno Undisputed za druhým, protože ty mu sakra jdou. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zase jednou půjdu proti proudu:) Shepherd sice znamená dvě třetiny nic moc zábavy, ale poslední část to celý vynahradí, sama by si zasloužila čtyři hvězdičky. Konečně Van Damme a nějaká pořádná akce. Naopak Adkins se zdaleka nepředvede tak, jak by měl a uměl. Chvílema je to rádoby vtipný, chvílema ohraný, chvílema nijaký, ale co... tyhle filmy si vyžadují svůj vlastní přístup, dal bych 3*. Nakonec dobrá zábava. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dějově strohé a studené jako psí čumák, ale Van Damme na postarší kolena nebývale tvrdě kope a rvačky jsou konečně těžké, nabušené a značně uvěřitelné. Jinak samozřejmě čistě rutinna. Tady už ani nemá smysl nic vymýšlet. Obklíčený hrdina proti přesile zůstal v předešlém mileniu a na smysluplnější promotanec se béčkaři za kamerou nezmohou. Nechají tudíž veškeré možnosti na pardálovi před kamerou, který kope více než solidně a konečně si uvědomil, že taťka zachránce již není in. Chtělo by to nějakou pořádnou bombu aby se konečně mohlo hovořit o comebacku. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude se v poslední době zamiloval do hrdinů otrávených životem, které osud zasáhl nějakou smutnou událostí a náš hrdina jen bloumá po tomto světě a hledá, na kom by si spravil náladu. Nejinak je tomu i v tomto hodně nudném snímku. Van Damme se vypraví na hranice s Mexikem, kde se chce (kdo ví proč zrovna tomuto) dealerovi drog pomstít za smrt své dcery, která to asi jednou trošku víc přehnala. Hodinu jen tak bloumá od případu k případu, sem tam někoho efektně zmlátí či zastřelí a až v posledních pár minutách jsme svědky slušného akčního finále. Je smutné, že už tak nemastný neslaný Van Damme hraje podobně naloženého policistu, takže se jen tak nezaujatě dívá do dálky, sem tam něco málo řekne a přestože evidentně má dobrou fyzičku, jeho závěrečný souboj s protivníkem je tak uměle udělaný, až je to trapné. Hned od začátku v něm vypadá jak děda před důchodem, aby všechny kopy přežil a pak zasadil jeden smrtelný. Tak to bylo trapné i v 80. letech, natož teď. Jediné, proč tento film stojí za vidění, je skutečnost, že souboje vypadají pěkně tvrďácky, chlapi do sebe opravdu mlátí a mlátí s sebou o prašnou zem a tím film malinko připomíná Peklo. Pokud vám tohle stačí ke spokojenosti, jste pravými diváky pro novou solidní vandamovku. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Absolutně nic jsem o tomto filmu nevěděl. Jen to, že existuje. Už, už jsem se chtěl zvednout z gauče a jít pařit Crysis 2, když tu náhle přepnu na Novu a tam totok. Mňo. Lokace Americko-Mexická hranice. Hmm, japato, že to vypadá jak na anglických mokřadech? Hele, není todle Karosa? Je to Karosa. Ale, ale, copa to je? Na tutáč USA, Bulharsko, Rumunsko. Děkuji, bleábr. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)
  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)

Reklama

Reklama