Reklama

Reklama

Natvrdo

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2006

Obsahy(1)

Natvrdo - animovaný snímek režisérky a výtvarnice Aleny Vaňkové, natočený na 35 mm film. Je to příběh Tobyho, Nobyho a Robyho. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Matty 

všechny recenze uživatele

Pod takovým názvem si člověk představuje ledacos, zřídka asi loutkový příběh, v němž důležitou roli hraje právě vejce uvařené natvrdo. Není to žádný Hard Boiled, spíše taková alegorie čehosi… čeho vlastně? Žijeme uzavřeni ve svém vajíčku (jako Václav Voska ve stejnojmenné divadelní hře) a rádi nahlížíme do vajíček druhých, takhle jsem to alespoň pochopil já. Možná to pochopeno být nemělo, to už je však věc tvůrců. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 610/// +má to pointu a dobrou hudbu -určitě to není vtipný snímek jako třebas Pat a Mat, animace je jen mírně nadprůměrná/// Délka je cca 3 a půl minuty a za tu dobu stihne něco predvést, není toho mnoho, ale je to zajímavé/// Celkem 64%/// ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Grafika něco mezi Jájou a Pájou a ...a je to! Zpracování velmi originální. Tady bych viděl velkou budoucnost v českém loutkovém filmu. ()

Reklama

Reklama