Reklama

Reklama

Než někoho pohřbíš, ujisti se, že je opravdu mrtvý! Manželky jsou vždy nespokojené. Té Clintově se hnusil venkovský život a rozhodla se spolu se svým milencem Cortem k návratu do víru velkoměsta. Jenže v cestě jim stojí nejen Clint, ale i nedostatek peněz. Za pomoci malé lahvičky jedu se tedy rozhodnou zabít dvě mouchy jednou ranou. Jenže život skýtá nejedno překvapení a to největší proradné milence teprve čeká. Ne nadarmo se říká, že pomsta nejlépe chutná podávaná za studena... (Řitka video)

(více)

Recenze (91)

Campbell 

všechny recenze uživatele

A tak Darabont nám začínal, takže jsem nic extra nečekal. Nevím jak v roku vzniku ale bohužel jsem dokonale předvídal každou vteřinu co se bude dít. Pak pár nudnějších scén, a to je asi všechny negativa, který můžu napsat. Film celkem ujde, a herci byly více než sympatický hlavně Axton(otec co koupil Gremliny:-)). Film jsem si užíval ale byl opravdu moc zdlouhavej. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Žádná velká sláva. Jedná se o televizní film každým coulem, jen s lehce vypoentovanějším příběhem. Snímek používá typicky televizní kameru a typické zabarvení, které opravdu nemusím. Zřejmě jsem zmlsaný 5ti hvězdičkovými filmy, ale tady jsem se i přes krátkou stopáž poměrně často nudil. Pár lepších nápadů bohužel dobrý film neudělá. 40% ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Celovečerná režijná prvotina Franka Darabonta. Na to, že ide o hororovo ladený thriller, natočený pre televíziu, to celkom ujde a filmu nemožno odoprieť zopár zaujímavých momentov, aj keď nápad s prebudením sa v rakve nebol nijak novátorský - s touto myšlienkou sa už desať rokov pred Darabontom pohrával napríklad Lucio Fulci. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z hororů ,kde manžel musí z kola ven. Žena se nudí v malém městě a tak si najde milence a ten se jí snaží využít. A donutí jí zabít manžela jedem. Pak ho rychle a levně pohřbít. Tak že není teba ani pitva a on jde hned do hrobu. Jenže se probudí (jed nebyl smrtelně jedovatý), poněkud drsný probuzení v hrobě a když se dostává vem je to síla (všimněte si v márnici ho chtěli pitvat a říznou mu skalpelem do krku, ale pak přestanou ,nebot by na tom nic nevydělali, a když se pak dostane z hrobu a vykoupe se nemá na krku ani škrábanec). A je tu jak jinak než vendeta a pěkně si starou vychutnat a i s doktorem, z kterého se vyklube pěkný hajzl. Ps- kupodivu ho ani šerif jeho kámarád nepozná u hrobu poněkud zvláštní. ()

laik_60 odpad!

všechny recenze uživatele

prečo len tolko filmov ma rovnakyy naazov ??? :( tento americky stupidny "pohřben zaživa" je druhym filmom kde daavam "odpad" je uurceny ypre nasu eplakovu komunitu v betonovych kralikarnach a bezdomovcov .. to nemalo nic ani prbeh tuctovy dej scenar herecke vykony pod psa ... a "excelenty zaver" ... brrrrr ... e e ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • John Carpenter v komentáři k filmu Upíři (1998) říká, že byl Frankem Darabontem požádán, jestli by se neujal role řidiče náklaďáku. John odmítl s vysvětlením, že by hrál jedině postavu, která někoho zabije, nebo postavu, která bude v posteli s krásnou ženou. (facojurka)

Reklama

Reklama