Reklama

Reklama

Bubáci

(festivalový název)
  • USA Spookies (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupinka mladých ľudí náhodne zablúdi do na prvý pohľad opusteného domu, ktorý je však v skutočnosti plný odporných kreatúr, ovládaných zlovestným bosorákom Kreonom, potrebujúcim ľudské obete na oživenie svojej nevesty. (Karamanlis)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Othello 

všechny recenze uživatele

Na střední jsme ukořistili s kamarády diktafon, což byl pro nás vstup do světa neskonalé zábavy, která spočívala v tom, že jsme se váleli v parku, chlastali alpu a vymýšleli naschvál co nejdebilnější příběhy a zápletky, do kterých mohl každý z nás libovolně vstupovat. Do nynějška jsem si nemyslel, že by to mohla být relevantní tvůrčí metoda. A vlastně si to pořád nemyslim. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Sice to vůbec nemá koherentní děj, sympatické a logicky se chovající postavy, alespoň průměrné herecké výkony, nějaké slušnější produkční zázemí, schopnou režii či výraznější humor (má-li to vůbec být hororová komedie) - on tenhle film toho vlastně celkově moc nemá, zato ale má velmi nápadité masky a vymazlené praktické efekty. Je znát vliv klasických hororů Evil Dead a Noc oživlých mrtvol. Spookies jsou vlastně spíš jen takovým slepencem nápadů a inspirací a jako celistvá podívaná vůbec nefungují, přesto to právě díky již zmíněným maskám a faktu, že se v té naivní slátanině stále něco děje, docela dobře baví. Jen toho zmodralého kočkodlaka, co se potloukal celým filmem, jsem nějak nepobral. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Co se týče efektů a masek,tak se na nich tvůrci opravdu dost dobře vyřádili a taky proto jsem za ně dal jednu hvězdičku,jinak bych dal jenom asi za tři. Hlava v krabici blahopřající všechno nejlepší k narozeninám se mi zdála solidní,příšery nemaj chybu,jak v provední tak i ve vystupování. A trailer od pfa není k tomu to filmu. Bohužel. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsme si schovával, na konec roku ? Ohh to sem tedy dal, já leccos hororům prominu, protože je mám rád, ale po tomhle mám asi otřes mozku. Ale přitom hudba lahodí mým uším, masky a kostýmy zase mým očím a majitel domu s Německým přízvukem, do jisté míry působí zlověstně. Ale příběh pro jistotu neexistuje, dialogy sou monotání a velkou většinu herců, to ani nebavilo. A když už je řeč o hercích, tedy v tomhle případě spíše o nehercích, tak ta ústřední parta to hraje tedy hrozně. V jednu chvíli, stojí a normálně se baví a pak se tam začnou hadát a prát, a dle výrazu jedno z nich, moc se mu do toho nechtělo. A úplně nejlepší bylo, když jeden z nich dostal nápad, že se skupina rozdělí a budou ve dvojicích, dělat šmejděníčko, šmejděníčko.......to je naprosto geniální. No co si budeme povídat je to hrůza a děs, dvě hvězdičky za hudbu a masky, ale od tohohle raději ruce pryč. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Na začiatok vám poradím pred sledovaním: Proste vypnite mozog a bavte sa. Nehľadajte žiadnu logiku, pointu, scenár a nezamýšľajte sa nad nedokonalosťami a hlúposťami. Ja som na to prišiel až pred koncom filmu, takže môj zážitok nie je tak intenzívny. Tento film je neuveriteľné béčko, dýchajúce atmosférou 80. rokov, ale s fakt vynikajúcimi maskami. Celé je to len bezcieľne pobehovanie asi ôsmich ľudí po starom baráku, ktorý sú postupne vyvražďovaný rôznymi stvúrami. Občas sa človek pekelne nudí a občas skvele zabáva. Herecké výkony nič moc, ale to je vykryté šialenými vraždami a monštrami. Ako oddychovku odporúčam. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat Twisted Souls. Díky výměně režiséra se tak nestalo. (Campbell)

Reklama

Reklama