Reklama

Reklama

Bubáci

(festivalový název)
  • USA Spookies (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupinka mladých ľudí náhodne zablúdi do na prvý pohľad opusteného domu, ktorý je však v skutočnosti plný odporných kreatúr, ovládaných zlovestným bosorákom Kreonom, potrebujúcim ľudské obete na oživenie svojej nevesty. (Karamanlis)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

strougy 

všechny recenze uživatele

Roztomile pitomé béčko, jenž ovšem v mnoha momentech svou hloupostí dosahuje kvalit těch nejlepších guilty pleasure filmů, které jsem měl zatím možnost vidět. Pamětihodných momentů by se našlo víc (tepající žilka na hlavě čaroděje je WTF jako prase), ale vrchol byl asi lunaparkově nasvícený kostlivec, co při pádu z výšky vybuchuje. Ideální snímek pro nějakou opileckou akci, třeba až se jednou Čakovická béčka přesunou do Kolína, viď, Hipíku ;-) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Záhrobní bubárna, kvalitní gumárna.“ To nemyslím pejorativně, ale pochvalně. Mít všechny ty masky příšer, v Plzni bych otevřel Muzeum hororových osmdesátek. V úvodu jsem si lebedil. Záhadný malý chlapec se toulá nočním lesem a vtom... vágus! Ležérně se opírá o strom, tváří se vilně a chce připálit cígo. Skautík nebojsa s ním zapřede dospělácký rozhovor stylem „já pán, ty pán...“ A raf! Twist zpoza buku. Ocenil jsem i dialogy mládežníků, jedoucích na jatka. Všechno ryzí charaktery, slepice a dementi radost pohledět. Rakvení probíhalo uspokojivě a v rozverném duchu, zrůdy lezly odevšad a boj byl „každý chvilku tahá pilku“ i střeva. Bubákovi s krumpáčem jsem fandil, celej já kdysi na šachtě, víno coby žíravina zaujalo. ČARODĚJOVO OKÉNKO: [][] Jo jo, vládnout monstrům svede kdejakej blbec s tepající žílou na čele, ale sbalit ženskou? To už chce fištrón. Pobavilo, jak se 70 let těšil na svou nevěstinku, chrnící v rakvi, ale ona ho vyfakovala: „To už radši sex s Omnibusem než s tebou, ty naběhlá žílo!“ Njn, do melounů a do žen se nevidí, dokonce ani do těch exhumovaných. [][] Kvalita fórků silně kolísala, ale ten parádní karneval příšer si 4x osliznout zaslouží. ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Na začiatok vám poradím pred sledovaním: Proste vypnite mozog a bavte sa. Nehľadajte žiadnu logiku, pointu, scenár a nezamýšľajte sa nad nedokonalosťami a hlúposťami. Ja som na to prišiel až pred koncom filmu, takže môj zážitok nie je tak intenzívny. Tento film je neuveriteľné béčko, dýchajúce atmosférou 80. rokov, ale s fakt vynikajúcimi maskami. Celé je to len bezcieľne pobehovanie asi ôsmich ľudí po starom baráku, ktorý sú postupne vyvražďovaný rôznymi stvúrami. Občas sa človek pekelne nudí a občas skvele zabáva. Herecké výkony nič moc, ale to je vykryté šialenými vraždami a monštrami. Ako oddychovku odporúčam. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Divnej tenhle film. Dobrou půlhodinu mi trvalo, než jsem mu přišel na chuť, a nebylo to jenom tou chlapskou a levnější verzí komiksové Mystique. Spookies je poněkud nesourodý mix fantasy komedie a monster hororu, což jen potvrzuje ona výměna režisérů a následné dotáčky. Výkony a jednání zdejších akterů bude lepší neřešit, protože jeho tvůrci očividně věnovali největší pozornost výtvarné stránce: najdete tu tak obrovskou škálu různých démonů, zombíků, oživlých soch nebo dokonce jedné bizarní pavoučí nestvůry. A co potěší nejvíc je fakt, že jejich masky nevypadají (většinou) vůbec špatně. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Co se týče efektů a masek,tak se na nich tvůrci opravdu dost dobře vyřádili a taky proto jsem za ně dal jednu hvězdičku,jinak bych dal jenom asi za tři. Hlava v krabici blahopřající všechno nejlepší k narozeninám se mi zdála solidní,příšery nemaj chybu,jak v provední tak i ve vystupování. A trailer od pfa není k tomu to filmu. Bohužel. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat Twisted Souls. Díky výměně režiséra se tak nestalo. (Campbell)

Reklama

Reklama