Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sidney Coreen posílá letenku největší lásce svého života v naději, že se dají znovu dohromady. Žádá ji, aby se setkali v New Yorku. Během čekání na Coreenin příjezd potkává Sidney Amy, která opouští New York, aby po zkrachovalém vztahu začala znova. Oba dva spolu stráví den. Setkání v New Yorku je příběhem o prvním setkání a druhé šanci. S Chrisem Stewartem, Annie Woods a Katrinou Nelson v hlavních rolích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Dosud jsem neviděl větší slaďárnu. Pokud se tvrdí, že Láska nebeská je film s nejvíce romantickými scénami. Tak o tomhle filmu tvrdím, že je v hodině a půl natlačeno tolik dialogů. Netvrdilch bych o lásce, ale spíše o milostných vztazích. Něco v tom filmu na mě udělalo velký dojem, něco mě donutilo ho upřeně pozorovat. Možná touha zažít něco podobného co zde zažívá hlavní hrdnina. MOŽNÁ! Ale určitě doporučuji všem co mají rádi takové ty romantické filmy s dobrým koncem. ()

Lonnan 

všechny recenze uživatele

Nechtěla bych černou perlu ani v ten nejvyjímečnější okamžik, je depresivní a jaksi bez naděje, pokud si z ní neuděláte symbol. Ale co mě připadlo na filmu nejsmutnější, tak to byl pohled na obdélník zeleně Central Parku, sevřené mrakodrapy a další volná příroda v nedohlednu. Ale samotný film mě nevadil, ani délkou dialogů, byť mohly být nějak bystřejší a víc odsypávat. Aspoň tak naladil oťukávačku s dávkou romantiky. Ne že zahnou za roh....a udělají to za rohem sokolovny, kde je zábava. Pro romantiku a hezké mladé lidi dávám ***. ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem dospěl ke dvěma poznatkům: 1) Jsem bůh konverzace. 2) Nesnáším (ve mě) nevěřící feny. Je až k nevíře, jak plytce lze poskládat přes hodinu dlouhý dialog o vztazích, lásce a milých. Ale když si uvědomím, že scénárista nejspíš motivačně tři dny křičel na hajzlu: "Chci a chci a chci a chci působit co nejromantičtěji," nevíra se rozplývá. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pomalé a místy bohužel dost prázdné. Na konverzačky od Richarda Linklatera to pochopitelně nemá ani náhodou. Tohle povídání o vztazích je až unylé, navrch se výsledek hrozně snaží divákovi vnutit, že je opravdu romantický. Ale to musí přijít tak nějak samo. Když u toho ovšem divák utře třeba prach z televize, dají se ty tři hvězdy akceptovat. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Tak nějak u tohoto filmu tápu. Dívalo se na to hezky, chvílemi ale některé scény připadaly příliš učelově udělané.... no dávám 4*, protože něčím, co teď nedokážu vyjádřit, mne ten film zaujal... jen zase tápu, jestli nakonec za tou Amy do Kalifornie letěl nebo ne... napište mi kdyžtak svoje názory:-) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama