Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miloš Kopecký a Sagvan Tofi v hlavních rolích televizní komedie o despotickém otci rodiny. V hlavní roli televizní komedie, která si bere na mušku úplatkářství, se jako obchodní inspektor Břoušek představí Miloš Kopecký. Při návratu domů najde svou dceru Kamilu v objetí jejího nového přítele, veksláka zvaného Hifin, a vyhodí jej z bytu. Je předvolán k soudu, protože nedávno odhalil manko v jedné hospodě a odmítl úplatek vedoucího Krůty. Jeho dcera Kamila mezitím odjíždí na jazykový kurz. Vzápětí zavolá Břouškovi Krůta a škodolibě mu oznámí, že Hifin v noci naboural s ukradeným autem, v němž předtím jel s Kamilou, která se tak stává spolupachatelkou. Krůta začne Břouška vydírat...
Komedii o despotickém otci rodiny s tradičně výborným výkonem Miloše Kopeckého natočil v roce 1987 režisér Alois Müller. Veksláka Hifina si zahrál Sagvan Tofi a dceru Kamilu Apolena Veldová. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Cožé, Sagič že to kazí nebo co to tady čtu?!!! I vy  hňupi. Toffifé to právě fantasticky táhne nahoru!  Prototyp snědého frajera s afrem a ležerní mluvou a kouzlem na děvčata, která ho balí na každém kroku. No a paní Věra Tichánková to taky hodně táhne nahoru, samozřejmě hvězda Kopecký, samozřejmě pan Václav Sloup skvělý v roli výčepního...jediná slabá postava je nemastná neslaná manželka Kopeckého.

Reklama

Reklama