Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

tron 

všechny recenze uživatele

„Sú nepremožiteľní...“ – „Áno. Ale to sme boli tiež.“ Mám rád komorné nízkorozpočtové horory, kde skupina drsných vojakov čelí stokrát krvilačnejšiemu Zlu a navyše BUNKER SMRTI mi po prečítaní obsahu pripomenul môj obľúbený BUNKER s Jasonom Flemyngom resp. o čosi menej obľúbenú HLIADKU SMRTI s Jamiem Bellom a Andym Serkisom. Bohužiaľ, hoci mali tvorcovia k dobru veľa plusov (atmosférický bunker, nacistov, skúsených žoldnierov po votrelecky strácajúcich pevnú pôdu pod nohami), akosi sa potácajú z jedného tmavého kúta do druhého a nič z toho. Paradoxne ma slabá snímka bavila skôr v strohých chvíľkach, kedy sa „budujú vzťahy“ a „robia dialógy“; akcia nudná a chaotická. Škoda, tento film ma nepresvedčil. A to som sa naň dva roky tešil. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Bunkr smrti mohl být solidní béčkový horor, nic víc, ale nic míň. Bohužel, ač režie je průměrná a herci taky, vše to ke dnu táhne hloupý scénář, který na začátku pokládá jistá pravidla, aby je v samotném závěru rozcupoval na kusy. Nádherným příkladem může sloužit zjevování nacistických vojáků kdekoli a kdykoli. V závěru je pak tato vlastnost zcela ignorována a po prohlášení jednoho z hrdinů: "Náckové půjdou tuty, dejte tam miny" je všem jeho spolubojovníkům naprosto jasné, že nic jiného se ani stát nemůže. 45% ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Za českým céčkově přiblblým názvem se nachází hororový průměr, který nenáročného bedekra neurazí ani nenadchne. Zápletka ve stylu "10 malých žoldáčků" je ošolíchaná k uzívání, jednotlivé charaktery nedávají moc důvodů k účasti nad jejich předčasným odchodem ze scény, atmosféra se usrkávačům čaje o páté celkem povedla. Jestli mě na tomto dílku něco překvapilo, pak jeho snesitelnost: přiměřeně temné, přiměřeně krvavé, přiměřeně blbé... těch momentálních souhrnných 51% odpovídá mému dojmu: nemám důvod flusat extra jedovaté poznámky ani freneticky jásat. Komentář považuju za nutný, protože do půl roku pravděpodobně zapomenu, jestli jsem "Outpost" viděla - a pro jednou nebude na vině jen plíživá stařecká demence. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem televizní béčko, ale dostal jsem slušnou áčkovou zábavu se zajímavým námětem a ještě lepším zpracováním. K parádní atmosféře přispívá i dost mrazivá hudba a vkusně zvolený kamerový filtr, díky němuž vypadá film zase o něco stylověji. Příjemné hororové překvapení a ode mě palec nahoru pro Stevea Barkera. 75% ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Film naladí, ale po deseti minutách odradí a vy víte na čem jste, že zase další déčko vám v počítači koluje!! Ani Ray nezachrání všechno, celý film se nehne z místa, je nezajímavý a dost nudný, i když se jedná o akční horor!! Když už teda točim film na základě čistého pobavení, tak nechápu proč nevymyslim aspoň kloudnou akci, pořádný béčkový hlášky a nesnažim se rvát o každou psychologii postav, když divákovi bude jedno kdo zhebne první nebo poslední!! Jednou větou: Šéfe, tahle akce smrdí...já bych se na to vy.ral a táhnul domu...já se totiž bojim, u sta hromů!! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Žoldácí ve filmu mají zbraně AKM ráže 7.62x39 mm, Heckler & Koch G36C ráže 5.56 mm, Norinco Type 56-1 ráže 7.62x39 mm a Heckler & Koch FABARM FP6 ráže 12 Gauge. Pistole, která se objevuje ve scéně promítání, Walther P38 ráže 9x19mm. (dc125)
  • Natáčelo se ve Velké Británii konkrétně ve Skotsku v oblastech Glasgow, Dumfries a Galloway. (Terva)
  • Proti osadenstvu bunkra pravdepodobne v minulosti bojovali i Československé červené barety, kedže jeden zo žoldnierov pri prehrabovaní sa v debni při strážení nemeckého essesáka drží v ruke československý ešus, aký sa vyrábal až po vojne. (andykovac)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama