Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Šílený Max: Zběsilá cesta

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Naprostý Psycho ! a to já kurva rád ! Tom Hardy.. co se týče jejo rolích, tak v Mad Max asi nejlepší, protože se na to neskutečně hodil a nedokážu si představit, že by v dalším díle byl nahrazen, tak jen doufat, že se nic nezmění, protože tenhle film byl, tak neskutečně úžasnej a už jen to, že je to postapokalyptická budoucnost kterou nehorázně mi lu ju a ve který řáděj po poušti v obrněných a zajímavo divných autech bylo pro mě nehorázně úžasný a tak jsem ten film už viděl nespočetně krát a nesmí chybět v mých nej filmech! A jsem jen smutný z toho, že si ještě nějakou dobu počkám než vyjde další díl :(

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Scéna, kde se střetnou čongové a mexikánci byla nejvíc top a rasistickej Clint Eastwood ? No kurva ještě lepší! Ale co se týče atmosféry filmu... tak ta byla stejně nejlepší :) Na tenhle skvost bych se mohl dívat pořád, protože tohle fakt neomrzí a děj který mě hoodně překvapil je upe úžasný a proto tenhle film upe mi lu ju :3

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Další film s panem Leonardem, který nezklamal a splnil všechny mé požadavky a netřeba víc se rozepisovat, protože tohle byla naprostá šílená komedie na kterou se vždy rád podívám :)

Kat

Kat (2004)

Sice je to klasickej béčkovej film a většina ho hodnotí né-li kladně ale co už.. Film kterej prostě je pro mně úžasněj tím dějem, akcí atd. Hl. postava, tejpek kterýmu zabijou prakticky celou rodinu na oslavě a tak se pomstí a už jen tímhle směrem jak to šlo mě to neskutečně bavilo.. a Travolta jako mafiánský záporák ? ještě víc epic :3 jako děcko jsem ten film miloval a miluju ho do teď :3

Kráčející skála

Kráčející skála (2004)

Takovej "normání" film čekat od toho něco víc ? to asi ne, ale i tak ten film jsem viděl nespočetně krát a pořád mě baví.

Bunkr smrti

Bunkr smrti (2008)

Když vidím to hodnocení tak se mi chce akorát brečet.. hnus velebnosti! Dyť je to úžasnej film s úžasným námětem, který ani neurazí vizuálním zpracováním, tak kde je problém ? Jasně pár "WTF" věcí by se našlo, ale tak hodim to do piče a užívám si film.. Jako dobře.. když jsem si poprvé o tomhle filmu něco zjišťoval a dozvěděl jsem se, že jde vlastně o film kterej vypráví o nějakym týpkovi, kterej si najme žoldáky aby s ním šli do jednoho nacistického bunkru provádět nějaké ty špatnosti, tak jsem si řekl, že to zní jak shit, protože už tu podobný filmy o zombie nacistech byly a upřímě byly to sračky.. ale tohle mě hodně překvapilo a Ray Stevenson se k tomu hodně hodil. a s čistým svědomím můžu říct že tohle je jeden z mých nejoblíbenějších filmů.:)

Pařba v Bangkoku

Pařba v Bangkoku (2011)

Komedie u který jsem se kurevsky dost nasmál :D jedna z nejlepších komedií. Už ani nedokážu spočítat kolikrát jsem tuhle komedii viděl.

Machři

Machři (2010)

Tyhle rodinné komedie mě vždy baví a tahle je z nich pro mě nejlepší:) nespočetně jsem tuhle komedii viděl a nikdy mě neomrzí.