Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Příběh sice ohraný, ale u filmu jsem se opravdu bavil. Punisher jasně dokazuje, že komiksový hrdnina nemusí oplývat radiací nabytými gumovými končetinami nebo rentgenovým pohledem, ale stačí mu být pořádně nasraný a mít hezké tričko. Frank Castle je navíc pořádný poctivý drsňák a charisma mu nechybí ani ve chvílích, kdy dostává do držky a obličej se mu topí v blažce. A že takových chvilek najdete ve filmu povíc. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdopak to hoří 1.. Zločin a trest komiksového Mydláře, jenž v triku s lebkou pravidelně trestá bourbon s etiketou divokého krocana, příkoří na slušných lidech a ve finále i celou Travoltovu famílii včetně ozbrojeného služebnictva. Mé osobní guilty pleasure, které se nebojí, i přes svou řekněme neinteligenci, ze sebe sama vystřelit (komunita kolem Bena Fostera, bitka s ruskou almarou, střídání heroické / namíchnuté grimasy Punishera) a k tomu je místy protkáno patřičně amorálním nadhledem. Hensleigh i zaujme na debutanta docela slušně zvládnutými akčními scénami a v porovnání třeba s žalostným Daredevilem se tento snímek nakonec vlastně jeví jako učiněný zázrak. S ohledem na závěr se obtloustlý tanečník Johnny zařazuje po bok acetonu do skupiny hořlavin I.třídy a v koutku duše jistě přemýšlí, jestli je horší být vláčen za limuzínou, nebo kritiky.. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Z trailerů,úvodních titulků a asi první čvrt hodky to vypadalo na slibnou komixárnu.Pak se to ale zvrhlo v jeno velký klišé.Akční scény trapnost nad trapnost a herci se občas(nebo spíš většinou) tvářily jako by spíš dělali parodii než akční nářez.No jo je to škoda.Zase jednou komix kterej se nepoved a nevystihl atmosféru komicsu(tu vystihly jen titulky a hudba).No nic počkám si na Sin City ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Carlo Siliotto: 1. The Punisher ,2. Otto Krieg ,3. Unusual Resurrection ,4. Moving ,5. I Can't Believe I'm Home ,6. His Whole Family ,7. The Massacre ,8. Death And Resurrection Of Frank Castle ,9. God's Gonna Sit This One Out ,10. Ice Lolly And Meat ,11. You're Gonna Help Me ,12. Entering The Fort ,13. About Your Family/Setting A Trap ,14. A Bomb For John Saint ,15. Good Memories Can Save Your Life ,16. The Thugs ,17. The Torture ,18. Elevator And Headache ,19. A New Family/Joan's Suffering ,20. Quentin's Glass Home ,21. Killing A Best Friend ,22. You Don't Understand... End Of A Dark Lady ,23. She Took The Train/Punishment ,24. The Arrow ,25. Both Of Them ,26. The Skull ,27. Castle's Lonliness ,28. Call Me 'The Punisher' ,29. Jealous One - J.C. Loader ,30. 'La Donna E' Mobile' - Peter Ovorsky , ()

movie 

všechny recenze uživatele

Hmmm, tohle vůbec není tak špatný jak to podle zdejších reakcí vypadá. Likvidace Castleovi rodiny je celkem krutá a emotivní a zaslouží si odplatu a tady nastává jeden menší problém a to fakt, že místy je snímek trošku natažený. Kdyby byla střihačova ruka důraznější a místo 2 hodin by z filmu zbylo nějakých hezkých 95 minut, dodalo by to na svižnosti a celkovému rázu KATa. Jestlipak budou nějaká další pokračování? Ja bych si dal novou várku rád, už jen kvůli Thomasi Janeovi! 70% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Ben Foster si kvůli filmu skutečně nechal „nastřelit“ několik piercingů. (akisha)
  • Postava Kata se poprvé objevila v roce 1974 v únorovém čísle komiksu „The Amazing Spider-Man“ od společnosti Marvel. (Steewe)
  • Přibližně v čase 1:33 Howard Saint (John Travolta) ubodá svou pravou ruku Quentina (Will Patton), avšak ostří nože, kterým ho již 2x zřetelně bodl, je stále zcela čisté. (Marsu88)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama