Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 3

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (1 321)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Legendární partička Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis a Justin Bartha jsou zpět tentokrát v Bangkoku. Nemalé zklamání oproti senzační Pařbě ve Vegas, co dodat, prostě jsem se nebavil. Jedině mě pobavila opice a závěrečné fotografie z celého dění. Z vylouhovaného sáčku se udělá těžko vynikající čaj. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Lepší než "jednička"! Více Phillipsovské = více crazy! Sex, drogy, a ostřejší nadávky - přesně to charakterizuje novou nálož nezapomenutelné filmové pařby s nadmíru sympatickými charaktery (v čele s Cooperem, pochopitelně). Scénka s kotvou to celé pozvedá na nepředstavitelně vyšší úroveň - Galifianakis je bezesporu absolutně nejdebilnější postavou hollywoodského průmyslu! Na tohle mi prostě nestačí superlativy... smál jsem se od začátku (!) do konce, jízda to byla parádní a hlavně: NEZAPOMENUTELNÁ! P.S. Viděno za střízlivého stavu bez užití drog. ()

Reklama

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Co se nám tu vlastně odehrává před očima? Na nějaké elementární úrovni se tu očividně vypráví příběh o třech kamarádech, kteří se dost drsně skalejí v Bangkoku, jenže co když je ten film o něčem jiným? Co když ten film není ve skutečnosti o dentistovi Stuovi, který vroucně miluje svoji budoucí manželku a vede celkem normální život, ale příběh démona, který má slabost pro prostitutky, souloží s muži, libuje si v tetováních a chová se jako šílenec? Stu sám poznamená, že v sobě skrývá démona, nějakou temnou stránku, která ho stahuje do pekla a která asi není náhodná, když se dva roky stará situace z minulého dílu zase opakuje. Stu je tak názorným příkladem člověka, který přijímá falešnou identitu stydlivého a plachého muže, jíž drží v šachu své pravé já, tvrdé jádro chlíváka (možná právě proto potřebujeme filmy, aby nám toto pravé jádro nás samých občas připomněly). Odtud je i zřejmý důvod přechodu z Las Vegas do Bangkoku, za nímž nestojí ani tak vzestup východoasijských zemí v čele s Indií a Čínou a módní přesun filmových příběhů do tamních lokací (Sex ve městě 2, MI-4, TDK), jako spíš starý čínský paradox od taoisty Čuanga-c´, který se probouzí potom, co měl sen, že je motýlem, a ptá se: Jak vím, že nejsem motýl, který nyní sní o tom, že je člověkem? Neplatí totéž pro našeho Stua z druhé Pařby - není ve skutečnosti šíleným démonem, jemuž se zdá o tom, že je ostýchavým lékařem? ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

To, že je to dějově úplně stejné jako jednička je ten nejmenší problém. Horší je, že to tentokrát vůbec nefunguje. Těžkopádný nucený humor plný pošahaných postaviček je pouze uřvaným odvarem prvního dílu a divák se nebaví hrdinovic kocovinou, ale víceméně ji zažívá sám. Nejlepším měřítkem úpadku pařanské dvojky je pro mě fakt, že jsem ji sledoval na DVD a když jsem ji znuděně přetrpěl a vypl, běžela zrovna na HBO jednička, u které jsem rázem ožil, tlemil se a s chutí jí dokoukal do konce. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem mile překvapena, že další pařba bude v Bangkoku. Na to, že je to tak krásné město, ho tam bylo ale docela málo. Zacha G. začínám zbožňovat, protože jeho herecké výkony jsou doopravdy neuvěřitelné. Dvojka příběhem malinko (fakt jen malinko) pokulhává, ale i tak to byla pařba od začátku do konce. Po přípitku Alana začala dokonce polovina kina tleskat. To se tak často nestává. Závěrečná fotokoláž lepší než z Vegas! Takže spokojenost.. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • Tetovanie Mika Tysona (hrá sám seba) ohrozilo premiéru filmu. Ozval sa tetovač S. Victor Whitmill (autor tohto vzoru) a žiadal zrušenie premiéry. Súd mu priznal autorské práva, ale premiéru povolil. (krasomama)
  • Ve scéně v čekárně kliniky je na zdi vidět americká zásuvka, ale v Thajsku se používá jiný druh zásuvek i jiné napětí. (J*A*M*A*L)
  • Když bývalý prezident USA Bill Clinton navštívil natáčení v Bangkoku, objevily se spekulace, že bude mít ve filmu cameo. Ve filmu se ale neobjevil. (akisha)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama