Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 3

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (1 321)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Shadwell: Jenže Stu není hybatelem děje, tím je totiž Alan (Galifianakis), tedy psychopatický idiot. Veškerý šílenosti, které Stu provede, jsou důsledkem alkoholu a drog, takže on v sobě možná má nějaké vnitřní démony, ale pokud ano, tak sám od sebe by je takhle asi nevypouštěl. K tomu mu dopomůže až jeho dobrý retardovaný kamarád Alan. Spíše si však myslím, že je to právě úplně obyčejný nudný člověk, který se pod vlivem dopustí ledasčeho - jako všichni lidé, když nad sebou ztratí kontrolu. Tvůj komentář zní zajímavě, ale je mimo. ____ K filmu: Zatímco "Pařba v Las Vegas" působila relativně svěžím dojmem, "Pařba v Bangkoku" je ztělesněním všeho, co je na Hollywoodu špatně. Jak tím, jak jsou si ty filmy podobné, tak tím, čím se liší. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nebudu a nehodlám se vézt na vlně "fujky fujky, je to stejné jako jednička, čekal jsem od toho originalitu, ještě jednou fujky fujky autorům”… Pánové, dámy a osoby neurčitého pohlaví, pokud jste na tento film viděli alespoň jeden trailer nebo TV upoutávku, tak opravdu nechápu, jak tohle můžete napsat, speciálně když trailer ani upoutávky tenhle fakt nepopírají… do prkna, i sami tvůrci si z tohoto faktu utahují ("Stalo se to zase…” -"Co to s váma je, chlapi?") The Hangover Part II mě překvapil spíše tím, že to není už taková sranda, jako jednička (opravdový výbuch smíchu jsem měl jen v závěru, kdy na pódium vstoupil Alanův dárek a začal zpívat) ale o to více příběh funguje v té vážnější, pátrací rovině. Za mnicha, opici, sadu fotek na konci a další noc, na kterou (ne)zapomenu, dávám 80 %. P. S. Jamie Chung je opravdu absolutní zlatíčko! ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jak Todd Philips utopil své semeno ve spárech Bangkoku (kdo viděl, tak ví). Jak říká stará pravda - opakovaný vtip není vtipem. Pro Pařbu v Bangkoku to platí tak napůl. Koncept je v podstatě stejný, jen jsou hrdinové-kaliči vpuštěni do jiného města v trochu jiném složení, princip se opakuje (všichni mají opici jak prase a postrádají jednoho kaliče). Naleznete tu mírné variace (v tom tkví podstata většiny vtipů) oproti první Pařbě (zub vs. tetování, opice vs. tygr, černoch vs. mnich, střecha vs. výtah apod.). A protože to mnoha lidem přijde příliš stejné jako první díl a považují to za čistý kalkul, vychází z toho hodnocení, jaké tu je (74% k 21.6.). Pařbu v Bangkoku nepovažuji za špatný film, v některých momentech je daleko zábavnější než jednička, nicméně v jiných je zase daleko za očekáváními. To je vlastně největší problém - než se film pořádně rozjede, tak ho něco jiného totálně zbrzdí a může se začít zase odznovu. Když ale vidím zdejší hodnocení, tak se přikláním ke čtyřem hvězdám. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Jako všichni diváci jsem byl po fenomenálním Phillipsově úspěchu s Pařbou v Las Vegas natěšen na další díl. Bohužel pravidlo dvakrát nevstoupíš do téže řeky, zafungovalo i tady. Originalita prvního dílu byla nahrazena tupým kopírováním všeho, co už známe, pouze kulisa neony zalitého Vegas byla nahrazena kulisou zapáchajícího Bangkoku. Stejně jako kouřící a dealující opička nemohla nahradit tygříka Mika Tysona, nemohly nostalgické vzpomínky starých kaličů nahradit nedostatek invence ve scénáři. Problém nastává i ze strany diváka, který v momentě, kdy už je připraven na jakýkoli extrém nebo absurdní příhodu, může být stěží něčím zaskočen. Chtělo to tedy přidat nějaký nový prvek. Namísto toho se spíš všude něco ubralo. Film měl i lepší momenty, ale celkově jsme minimálně o třídu níž za prvním dílem. 53% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne velky zklamani. Furt jsem si rikal, tak uz si to dokecejte, at se muzem presunout pres uvod a konecne se to rozjede. Jenze ono hovno, celej film jede v takovym pomalym, ukecanym tempu. A kdyz se proste vic mluvi, nez dela naky dobytkarny, tak to holt neni zabavny. Cely je to samozrejme jak sjety pres kopirak a to ani prvni dil nebyl nejakej vrchol originality. Sem tam se zadari nejakej brutalni forek, ale to je vazne vyjimecne a vetsinou to je zase variace na neco z prvniho dilu. Srat na to, ze to neni originalni, kdyby to slusne odsejpalo a ja se u toho bavil, tak neni co resit, jenze to se bohuzel nedeje a ani ty zaverecny fotky uz nemaj takovej kalibr. Aspon, ze herci jsou furt sympataci, i kdyz Galifianakis to tentokrat zas tak moc nerozjizdi. Tohle Philipsovi nevyslo. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • Když bývalý prezident USA Bill Clinton navštívil natáčení v Bangkoku, objevily se spekulace, že bude mít ve filmu cameo. Ve filmu se ale neobjevil. (akisha)
  • Boxer Mike Tyson (hraje sám sebe) se ve filmu objevil jako zpěvák na Stuově (Bradley Cooper) svatbě. Kvůli této kratičké roli absolvoval hodiny zpěvu. (Taninaca)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama