Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schaudelovi potřebuji sehnat na víkend hlídání pro svého syna Rémyho. Marc Schaudel se rozhodne požádat o pomoc svého zaměstnance Francka, jenž na něj působí velmi slušným dojmem. Netuší však, že Franck má v plánu oslavu svých třicátin, což není zrovna ideální doba na hlídání rozmazleného Rémyho. Klidný víkend Schaudelových je narušen telefonátem policie, jež jim sdělí, že Rémy a Franck zmizeli. Jedinou stopu nalezenou v jejich zničeném domě představuje kamera, na níž jsou zachyceny události předchozího večera... (claudel)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (51)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau je sympatak,vyborny reziser a aj herec,tato seria troch filmov sa podarila fakt velmi dobre,Francuzsko je krajina komedii,neskutocne som sa nasmial a to som pozeral len s titulkami,jednotka sa mi pacila najviac,bola excelentna,ale ani dvojka a trojka nezaostavaju,jednoducho takto si predstavujem vybornu zabavu a je tam kopec krasnych zien,mnaaaaam...:-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francouzská jízda a zábava v jednom. Nejdříve jsem viděl díl druhý pod jiným názvem a dnes jsem se dozvěděl o dílu prvním, který je taktéž výborný. Philippe Lacheau je šikovný režisér i herec a všichni herci jsou jeho kamarádi ( Všichni herci hrají ve všech filmech společně), což je super také bych rád patřil do téhle party. Všichni jsou mi sympatičtí, Alice David je k sežrání a situační scény byly neskutečné. Doslova bláznivější a taťkovější Project X. Hodně jsem se nasmál. 85% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

člověk si tak dlouho stěžuje,že není moc dobrých komedií,až takhle najednou narazí náhodou na Babysitting,ze kterého se vyklube jedna z nejvtipějších komedií posledních let.Využívá sice standardní klišé a postupy kombinující Pařbu ve Vegas s Projektem X,ale vyhýbá se vulgaritám a extrémní trapnosti což se dneska už moc nevidí.Osobně sem se pobavil jako už dlouho u komedie ne...80% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, tiez tvrdim ze ide o franuzsku odpoved na Parbu ve Vegas ... tentokrat s Lacheau a Boudalim. Kazdopadne tempo slusne, dialogy vyborne: Dlho sa mi zdalo, ze francuzskych kvalitnych komedii je minimum, toto je ale svetla vynimka. Najviac ma dosto to rozbordelenie cudzieho domu, to bol fajny masaker . 85 % ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Parádny úlet! Francúzi sa doslova utrhli z reťaze a mne to ani trochu nevadilo. Nápad s video nahrávaním je skutočne originálny a práve vďaka nemu som sa väčšinu filmu tak šialene bavil! Edit (13.8.23): Po asi piatom zhliadnutí ma Babysitting stále neprestáva baviť! Tento film sa jednoducho dá pozrieť kedykoľvek. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v okolí francúzskej metropoly Paríž. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama