Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (468)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

3 kreténi, co se chovaj jak kreténi, se rozhodnou unést jednoho parchanta, a přitom kecaj a dělaj takový píčoviny, až je vám z toho trapně, ale tvůrci patrně čekali, že se tomu člověk zasměje. Dost nechápu, že se k tomu upsaly i nějaký známější jména. Nebýt scény se sprchou, do 2/3 jsem se nezasmál; aspoň ten závěr byl o něco lepší. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Myšlenkový trast ve složení: tupec, tupoun a obyčejný chlápek, který přece jen občas své zlenivělé mozkové buňky trochu popožene, což z něj dělá myšlenkového vůdce celé skupiny. Přesto je jasné, že když se tihle tři dají na podnikání, aby jim už nikdo nemohl šéfovat a ztrpčovat život, dopadne to jedině katastrofálně. ____ Velmi jednoduchá komedie stále těží hlavně z nápadu na střet mezi podřízenými a šéfy, mezi obyčejnými lidmi a těmi privilegovanými nahoře. Nepatří to k vytříbeným komediím s brilantními dialogy a crazy situacemi, ale svoji práci sem tam diváka pobavit a moc ho neurážet odvádí tenhle snímek poctivě. /5. 2. 15./ ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Horrible Bosses 2 navazují přesně tam, kde první díl skončil či neměl dost odvahy jít ještě dál a vychází to na výbornou. Všechny gagy fungují na 100% což v kombinaci s triem hlavních hrdinů (mezi nimiž funguje neuvěřitelná chemie) dělá z tohoto filmu jednu z nejlepších komedií roku 2014, při které se budete bez přestání smát. „Holy shit, he fight clubbed himself! We have a fight clubber!“ ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

E-e, moje břišní svalstvo tohle dalo s prstem v nose. Máte to jako v životě - dvojky můžou být čupr a někomu vážně sluší, ale většinou se jen zmateně rozhlížíte po něčem jiném. Akorát s tím rozdílem, že to něco jiného by mělo mít číslo 3, zatímco u Šéfů na zabití se s láskou ohlížím k jedničce. Aneb nebuď napoprvé dokonalý, když chceš oslnit i podruhé. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

O chlup horší než jednička, ale pořád smíchotvorné a nápadité. Je dobře, že se scénáristé neomezili na šablonovitý příběh, ale vytvořili něco úplně nového. Setkáváme se se stejnými tvářemi, ale páteřně spolu oba filmy skoro nesouvisí. Kvalitní herci, kvalitní hudba, kvalitní gagy, kvalitní komedie. 75% ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Ve scéně v baru, kde se hlavní hrdinové radí s Jonesem (Jamie Foxx), vyzvou Jonese, aby vrátil Kurtovi (Jason Sudeikis) hodinky. Jones je nevrátí, ale v následujícím záběru je už na ruce nemá. (Pyron)
  • Když chce Nick (Jason Bateman) slyšet od ostatních alespoň jeden film o únosu, který se povedl a nikoho nechytili nebo nezabilim dostane odpověď Od devíti do pěti (1980). (Wade)
  • Ve scéně s policejní honičkou prorazí ujíždějící auto na vlakovém přejezdu závory. V dalších záběrech, kdy čekají na projetí vlaku, jsou závory kompletní. (Pyron)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama