Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako jednotka, škoda, pretože krimi zápletka nebola vôbec zlá, a rozhodne mala potenciál poriadne pobaviť. Jednotlivé scénky mi už neprišli tak humorné, skôr išlo o takú umelú, príliš ukecanú zábavu s povrchným cieľom v tej kanonáde slov byť čo najviac vtipný. Žiaľ väčšinou táto komika prechádzala do trápnosti. Chýbala tu bezprostrednosť a prirodzený, nenútený humor. Napriek tomu ma pár krát snímok slušne pobavil, ale bolo toho málo na to, aby som film ohodnotil ako nadpriemer. 65/100 ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ach, nedávno jsem zažil další z řady těch perfektních ranních vstávání. Z bujarého snu mě probudila domem se vanoucí vůně pečeného labradora, na stole v jídelně mě přivítala váza čerstvě nařezaných předkožek a ve schránce jsem kromě nejnovějšího Blesku našel také přítelčin úmrtní list. A když jsem si otevíral jogurt, tak mi půlka víčka nezůstala stále přichycená na kelímku, ale normálně se to odlepilo celý. No nebyl tohle ten BEST! DAY! EVER!? Ještě nebyl, poněvadž večer jsem byl na americké komedii, u které jsem se nachechtal víc, než když mi předevčírem čivava olizovala koule namazané nutelou. Byl jsem totiž na americké komedii, u které jsem vypnul mozek, což nedalo moc práce, protože mozek mám defaultně vypnutý už od jednadevadesátého, a výborně jsem se pobavil! Nejeden kinematografický znalec, za kterého se dnes považuje každý, kdo zhlédl minimálně jednu celou sezónu Počasíčka na Smíchově, se zajisté již při vyslovení fráze americká komedie otřepe jak Sasha Grey po dvouhodinové bukkake párty a není se vlastně ani čemu divit. V posledních letech nám byly jako americké komedie předhazovány nevtipné omgsračky, kde ústřední postavu hrála nějaká tupá bloncka s kozama, co by mohly nakrmit všechny hladové krky v Bombaji a co řešila strašně free a cool a teen a swag problémy, že by jeden blil. HB2 je naštěstí tou starou dobrou americkou komedií s výstředními wtf momenty, které právě tento žánr kdysi dávno definovaly. A herecké obsazení zase tak sexy, že jsem během projekce několikrát aktualizoval svoji sexuální orientaci. Bravo! ()

Reklama

Gary 

všechny recenze uživatele

DRUHÝ díl filmu o TŘECH nesympatických, nevtipných ču*á*ích, pod taktovkou ČTYŘ scénáristů, s nepochopitelnou účastí PĚTI hvězd ve vedlejších rolích a STO OSMI minutami scénáristické kaše zvratků. Film potápějí DVĚ hlavní kreatury (Charlie Day & Jason Sudeikis), zachraňují DVA vtipy, JEDNA Jen An, JEDEN Kevin a JEDEN Pavel Soukup, který tak rozkošně dabuje Chrise Waltze... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jednička byla lepší, protože tam bylo více psychopatických šéfů :) Chris Pine se sice snaží, ale já se těšil hlavně na zloducha Waltze, který je pochříchu nevyužitý. Samotné ústřední trio funguje dost podobně jak v prvním díle. Občas se jim povede dobrej vtip, ale nějaká extra komediální chemie mi tam chybí. Navíc mě docela otravoval ten koncept, že fousatej skrček a Jason Sudeikis jsou dementi a Jason Bateman je furt uklidňuje. Ale jako nenudil jsem se. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tragické nevtipné, trapné. Charlie Day je asi nejhorší komik století, přestal jsem sledovat It's Always Sunny in Philadelphia kvůli stylu humoru, který tam předvádí a tohle je ještě horší. Myslel jsem, že první díl nebyl tak zlý, ale koukám, že v hodnocení jsem se shodl v obou. Když oni nic jiného v letadle neměli... dobrovolně bych do toho asi nešel. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Keď sú traja hlavní hrdinovia v kancelárii a hádajú sa o „únose“, v záberoch možno vidieť schému Shower Buddy na vrchu stola v tvare USS Enterprise. Ide o poctu Chrisovi Pineovi (Rex), ktorý si zahral v troch filmoch Star Trek. (Arsenal83)
  • Jako vyzváněcí píseň mobilu je použita píseň „Roar“ Katy Perry z alba „Prism“ (vydáno 2013). (noelcoward73)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama