Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (942)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na epickou jedničku to rozhodně nemá, ale po hrůzné dvojce je to druhý nejlepší díl triologie a poměrně důstojné zakončení celé série. Čekala jsem, že se celá zápletka bude znova opakovat, ale byla jsem příjemně překvapená, že tvůrci našli trošku originality a vytvořili zase trošku jiný příběh. No, mělo to ale jedinou vadu, na to, že to byla komedie jsem se zasmála přibližně dvakrát, což naznačuje, že asi něco bude špatně. 3* ale kdyby nic, tak jsem si aspoň užila 100 minut Bradleyho Coopera :) ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nečekaný návrat skoro na úroveň jedničky. Timing je tu vše a i ty nejlacinější vtipy se daří prodávat vhodným načasováním a provedením ze strany herců. Pokud se něco nevydařilo, tak natahovaný závěr. Přijetí má tenhle film nejslabší ze tří dílů, což nechápu - rozhodně je lepší než dvojka, po které už jsem nečekal skutečně nic. Milé překvapení za 3 a 1/2 (mezi třemi a čtyřmi se mi rozhoduje těžko). ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Nikto nechce vidieť Chow!..." Tvorcovia vsadili na najväčšieho machra zo všetkých dielov a urobili dobre. Chow vždy bol a je korením tejto série. Je to poriadne slizský a nepredvídateľný parchant so super debilným a chytľavým smiechom, ktorý ma vždy pobaví. Scenár nebol z kategórie najhorších, Goodman bol príjemným osviežením, ale humoru by mohlo byť o niečo viac. Práve to je merítko úspechu v takto ladených filmoch. Celkom dobre som sa bavil, hlavne Chow dobre hláškoval a priblblo sa rehotal, ale nejaká veľká explózia smiechu neprišla...Až, úplne nečakane po záverečných titulkoch, keď som sa naťahoval po ovládači, že to vypnem, prišla vsuvka, kde sa zjaví úplne nahý Chow (Hellou bitches!!). Keď som zbadal medzi jeho nohami a klbkom chlpov schovanú zapichnutú hranolku, tak som naozaj vybuchol. Slabšie štyri hviezdy, hlavne za drsného Chowa. Mám pre neho slabosť. 70%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tímto posledním (?) dílem se jen dokazuje, že tato série je bohužel typickým příkladem trilogie, kdy každý následující díl je slabší než ten předchozí. Jednička byla opravdu vtipná komedie, která měla příběh a ve které herci byli neokoukaní a vtipní. Dvojka, se kterou má dost lidí problémy, že je naprosto totožná, jako jednička, mě taky pobavila a právě proto mi ta podobnost zase tolik nevadila. Jenže tenhle díl už neví, coby. Už neví, jak by tyhle tři (respektive čtyři, přeci jen, vždy to je o tom, jak kreativně se scenáristé zbaví Douga či někoho jiného) dali zase nějak dohromady a tak kombinují, snaží se navázat, propojit, zkombinovat něco, co na začátku sice byl opravdu fajn film, ale ne základ na trilogii. Doufám, že Wolf pack se už definitivně rozpadl. 55 %. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem si nevšiml, že by se v tomhle filmu kalilo .. a vlastně se nebylo pomalu ani čemu smát (kromě dvou kratičkých scén - úvodní projížďky žirafy a připomenutím na úplném konci, jakým že stylem se nesly předchozí dva filmy), což je u komedie docela průšvih. PS: pro Civala - Hurt nikdy nebyla od Johnny Cashe, i když jí parádně přezpíval, ale od Trenta Reznora z Nine Inch Nails, v jehož podání ve filmu i zazní .. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • S rozpočtom 103 miliónov amerických dolárov je snímka najdrahšia spomedzi dielov trilógie. Jednotka sa zaobišla s 35 miliónmi a dvojka s 80 miliónmi. Čo sa týka zárobkov počas otváracieho víkendu v amerických kinách, stojí na tom najhoršie. Ledva nazbierala 43 miliónov amerických dolárov, kým prvá časť dosiahla sumu necelých 45 a druhá skoro 86 miliónov. (Don Jebal)
  • V bare v Tijuane Chow (Ken Jeong) priloží Stuovi (Ed Helms) na pravú stranu krku nôž a poreže ho. Následne, keď plánujú lúpež, ale žiadnu reznú ranu nemá. Objaví sa mu až pri samotnej lúpeži, lenže už na ľavej strane. (Jayem)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama