Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (942)

Hild 

všechny recenze uživatele

To byl tak strašně zbytečný a nudný film. Tvůrci vařili z vody, hlavní zápletka je úplně nesmyslná a do této trilogie vůbec nezapadá. Do komedie má Pařba na třetí hodně daleko, tvůrci se spíše pokoušeli o jakési krimi, v němž mě neskutečně otravoval ten Číňan, byla jsem až překvapená, kolik prostoru mu dali a vyloženě mě to štvalo. Ospalé herecké výkony, takový Bradley Cooer mi po celou dobu přišel, že jeho největší přání během natáčení bylo, ať už je to konečně všechno za ním. No snad už je to celé i za námi, další pokračování už prosím ne, jedničku si ale každopádně pořád ráda někdy pustím. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která je zase o něco horší než předchozí film. Kdybych to bral jako samostatný film, tak je to za jednu hvězdičko. Na průměr to posouvá jenom návaznost na předchozí díly a to, že se to dá považovat za celkem důstojné ukončení série. jen doufám, že je později nenapadne točit další díly. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tihle kluci na to pořád mají a nejeden fanoušek si v kině díky scéně v mezipauze závěrečných titulků posteskne, že už je to podle všeho naposled. Možná zbývá, udělat z toho televizní seriál, což? Nápady by pořád byly, bavil jsem se celé dvě hodiny. I když jsou Cooper s Helmsem opovážlivě odstrčeni na druhou kolej... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na epickou jedničku to rozhodně nemá, ale po hrůzné dvojce je to druhý nejlepší díl triologie a poměrně důstojné zakončení celé série. Čekala jsem, že se celá zápletka bude znova opakovat, ale byla jsem příjemně překvapená, že tvůrci našli trošku originality a vytvořili zase trošku jiný příběh. No, mělo to ale jedinou vadu, na to, že to byla komedie jsem se zasmála přibližně dvakrát, což naznačuje, že asi něco bude špatně. 3* ale kdyby nic, tak jsem si aspoň užila 100 minut Bradleyho Coopera :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $103miliónovTržby USA $112,200,072Tržby Celosvetovo $362,000,072Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,968,835 //počet predaných kusov 313,423 Tržby za predaj DVD v USA $7,503,854 //počet predaných kusov 438,706║ nuž trapošina do tretice čo viac dodať, toto ide úplne mimo misu zábavnosti, toto z dvomi troška zábavnejšími scénami na komédia fakt nestačí, a zas záhada čo na takomto niečom môže stáť $100miliónov, jedine fakt honoráre za nič /15%/ ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý. (Chipsonator)
  • V roku 2012 Zach Galifianakis (Alan) schudol natoľko, že si kvôli tomuto filmu musel obliecť protetické brucho. (Zeker)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama