Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už som asi pristarý na takýto typ teenage filmov, ktorých kostru tvoria nekonečné párty plné neutíchajúceho ožierania, oplzlostí a neustálych vulgarizmov... Za prvé - takýchto filmov už je neuveriteľne veľa a pomaly sa z nich stáva klišé, za druhé - vulgárny humor nikdy nieje, nebol a ani nebude zárukou kvalitnej zábavy, a za tretie - niektoré tie scény nedávali absolútne žiadny zmysel. Tak prečo potom 2*? Určite najmä za niekoľko vydarených scén a hlášiek, no a tiež za výkon Milesa Tellera. Inak, od scenáristickej dvojice Lucas & Moore, ktorí vytvorili také skvelé filmy ako The Hangover a Ghosts of Girlfriends Past, by som čakal určite niečo vydarenejšie ako takýto film. Sklamanie... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Buď jsem já tak starý anebo to byla taková ptákovina, přikláním se k tomu druhému punktu. Hangover omladina zlihala, nemnělo to dost výrazných momentu, které by člověka upřímně (ehm) rozesmáli, spíš taková, klasická, americká trapárna... nemůžu se zbavit pocitu porovnávaní s Hangover, který byl svým způsobem výtečný. 21 and Over je průměr (relativný) a níž. Herecké osazenstvo prohrává, kde se dá a celkově to stoji za ho*. Na tak pseudomasturbantní koment jsem se musel napít. 2/10 ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě, že stopáž této "komedie" není nijak přehnaně dlouhá. Pak by sledování bylo jedině za trest. Měla jsem nutkání to několikrát vypnout. Takže jsem jen čekala jak to celé dopadne. Nejsem ta správná cílovka, na kterou je tento film zaměřen. Jednou bohatě stačilo. Stejně si večer nebudu pamatovat, co jsem to vlastně viděla. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOHLE NEJSOU JENOM NAROZENINY, TOHLE JSOU TVOJE 21. NAROZENINY. TOHLE JE DEN , KDY SE STANEŠ MUŽEM. TOHLE JE DEN KDY KAŽDÉMU VYHAZOVAČI, KTERÝ TĚ KDY ZASTAVIL, MŮŽEŠ ŘÍCT: JO JASNĚ, JÁ VÍM, VYPADÁM JAKO 9 LETÁ ČÍNSKÁ HOLKA, ALE HÁDEJ CO, DNES MI JE 21!“...... /// Malá žlutá děvka má jednadvacet (sorry spoluobčané – to byla citace…). Hele, už dávno mi není ani 20, ani 21. Chápu, že ti mladí musej dělat píčoviny, než zabřednou do těch rodinnejch sraček, budou mít parchanty, nudnou práci, minivan… Ale nechápu, proč musím čumět na vrženou šavli jako v nějakým Matrixu (jako zpomaleně…). To pobavilo koho? (kurva nestyď se a napiš mi!) Scénárista zřejmě zavzpomínal, jak se kdysi vožral. Nebo spíš, jak viděl někoho vožralýho (škoda, že ten čurák neviděl mě, třeba …). Story pro huberťáky, kteří nemaj svoje zážitky (tak to vás lituju, že musíte čerpat z týhle píčoviny!). Většinu času tupě civím a nechápu (zlatý Movie 43!), co jako má bejt zábavný na prodírání se mezi chlastající, pařící a řvoucí mládeží? Paka maj zážitky a já chcípám nudou! Von ten příběh totiž nemá koule! To snad musí pohřbít i zlatá americká mládež. Ale pozor! Ti kluci mě neserou – jen mi jsou totálně u prdele! Jednou pro vždy – my starší chodíme pařit do Vegas! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Po prochlastaný noci mám na prdeli vysmahlý "EΖΩ". 2.) Do baru vlejzám s pokřikem ,,KDE JSOU BÍLÝ ŽENSKÝ!“. 3.) Na mejdanu se bavíme požíráním tampónů (jako vložek vole). 4.) Thx za titule ,,playstick3“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Komédie má rád asi každý, no tie americké pubertiacke sú ako z iného sveta. Ťažko tam hľadáte niečo originálne, je tam plno klišé, poplašené deti, ktoré zo seba robia drsných používaním nadávok a robením obscénností, takmer vždy tam je nejaká párty, odkazy na súčasnosť v hudbe, kultúre, rasistické reči, či nevhodne používané výrazy ako tu etnickí Srbi, vzdorovanie rodičom, že oni chcú žiť, cestovať, no nakoniec na školu aj tak idú, proste aj toto bol ďalší film o stroskotancoch, no vzhľadom na to, že niektoré momenty z toho mi boli blízke, tak som sa aj zabavil a chápal niektoré momenty. Avšak tie incidenty s vyhodením ožrana z okna, útokom bizóna na ľudí, bláznivosť s autom medzi rôznymi cestami, či náhody so stretávaním sa na mňa pôsobili lacno, trápne, až nechápem, prečo za to vyhodili až približne 13 000 000 $. Je to slabší príbuzný filmu Project X a to ten začiatok v baroch bol parádny, ale aj záver s festivalom a pohovorom, škoda že to pri tom ostalo, lebo dialógy postupne upadali, scénky tiež, až som sa dočkal nechutných homosexuálnych hier. No a pritom až tak nevyvádzali ako napríklad v niektorých dieloch sérií Prci, prci prcičky a Vo štvorici po opici. Kľudne to mohla byť skvelá romantická komédia, kľudne vysokoškolská zábavka plná bláznivostí, ktoré by vás mohli inšpirovať, no to by tam muselo byť niečo pamätné, rozumné, nezávislé od stereotypov, ktoré dokážu zabaviť tak akurát amatérskych neskúsených divákov. Ale občas niečo ušlo, dalo sa zasmiať, tak už nebudem veľmi kritický. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)

Reklama

Reklama