Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to fungovalo. Zo začiatku som si myslel, že som na niečo také starý. Postupne ale film naberie grády a zasmiali sme sa celkom dobre. Sú tu nechutnisti, sú to otrepané veci a sú tu hluché miesta. Keď ale človek dobre pozerá nájde aj dobré vtipy. A nie málo. Po Prcičkách druhá naj teen komédia, ktorú som videl za posledný rok. 70%, 4* ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nechápu ten hejt tady, Našrot je totiž překvapivě vpohodě teen party drunk komedie, která určite není bůhvíjak objevná či inovativní, ale svůj účel bez problému splní. Hlavní herecká trojka je fajn, jsou to známé a sympatické tváře a celý děj je až nečekaně uvěřitelný a “nepřestřelený”, ale zároveň dost zábavný a vtipný. Má to hlášky, má to humor, sprostost i základní scénáristickou kostru a výsledkem je jedna z těch lepších subžánrových komedií, které jsem měl možnost vidět. Příjemná vypínačka. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Teenage komédia v ktorej je naozaj len minimum kôz ale aj napriek tomu sa nato dobre pozerá.Hentakú akciu zažiť to by som mohol kludne umrieť.Skvelo som sa bavil, herci boli sympatický a hudba super.Pár vecí tu je troška mindfuck ale komu to pri takejto veci vadí tak nech ide do .... . Skvelá vec viac takých ! ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Jak je pochcal xD A teď to nemyslím obrazně. Vždy, když se tam objevil Chon, tak to byla prdel. Škoda, že 90% filmu ho jen táhnou a on nedělá vůbec nic. Zbytek herců a celej ten příběh byl totálně na nic. Tohle už jsem viděl miliardakrát a prostě už mě to nebaví. Kdyby to bylo alespoň vtipný, ale ono se tam vlastně vůbec nic nedělo. Upřímně nic jsem od tohoto filmu nečekal a taky jsem nic nedostal. Jen jednoho vtipnýho ťamana, který většinu filmů spí. Nic víc, nic míň. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Každý ve svém životě patrně táhnul domů nějakého toho svého Jeffa Changa. Obvykle však znal adresní místo, na které má dopravit ožralý ozembouch. Miller a Casey se však předem nezeptali a tak museli propláchnout svá játra víc, než původně předpokládali. K jejich cti musím uznat, že to zvládli o něco lépe, než jsem čekal. Chvílemi sice byla jejich jízda poněkud trapná, ale občas se odněkud vynořil náznak vtipu a hispánské holky ze Sigma Zeta Theta mi vyloženě udělaly radost. Vždyť kdopak by nepřál mladým alkoholikům ponožku na penisu? ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)
  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)

Reklama

Reklama