Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (942)

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi, veľmi milé prekvapenie. Ja tieto posuny v žánroch milujem. Tí čo očakávali (samozrejme oprávnene) čistokrvnú komédiu museli byť poriadne naštvaní. Mne sa podarilo našťastie včas prepnúť a užil som si veľmi slušnú variáciu na Hitchcocka (brať samozrejme s veľkou nadsázkou) s komediálnou nadstavbou. Pecka 8/10 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Scenáristická ubohost, korunovaná příšernými hereckými výkony (slovo "výkon" zde píšu s největším sebezapřením) a vrcholně trapným humorem, z něhož mi je na zvracení. Za sebe nemám problém prohlásit, že stupidnější film jsem zatím letos v kinech neviděl. Nebo jinými slovy - některé filmy vážně není možné zhlédnout za střízliva. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, pobavilo to (místy) a nostalgie taky udělala svý. Ale už to prostě nebylo ono. Proč? Když se nekalí, tak to není ono - skvělý (nostalgický) konec jest toho důkazem. Někdo si tu pochvaluje, že to aspoň nebylo zas o tom samým, ale já bych teda bral spíš klasiku, s nějakými obměnami (když to šlo ve výborné dvojce, proč ne tady), ale toto prostě nebyl ten pravý Hangover! Ale jinak v pohodě, třeba se ještě dočkáme návratu. Doufám, že ano. Tahle banda není ještě úplně vyšťavená. :-) 65% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Partia tvorcov pochopila, že po druhýkrát použiť ten istý kopirák by asi naozaj neprešlo a tak musím hneď na začiatku pochváliť jednoduchý nápad, od ktorého sa odvíjala hlavná zápletka. Postavám sa nič vyčítať nedá a ešte stále dokážu rozochvieť divácke bránice na základe tých istých defektov v ich charakteroch. Pribudol však ťahúň v podobe Johna Goodmana, ktorým bol špičkovou voľbou. Fóry a hlášky si udržiavajú šialenú úroveň, ale ich výbušnosť už stráca na intenzivite. Sem-tam sa podarí dobrý zvrat, no napriek tomu ostáva jednotka neprekonaná. Do záverečných titulkov som mal malú nádej, že odniekiaľ predsa len do tretice vybehne Tyson s tigrom na obojku, ktorý by bol pre mňa tou pomyslenou čerešničkou. Napriek tomu prekvapujúco veľmi poctivá bodka za touto skvelou sériou. 85%. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na epickou jedničku to rozhodně nemá, ale po hrůzné dvojce je to druhý nejlepší díl triologie a poměrně důstojné zakončení celé série. Čekala jsem, že se celá zápletka bude znova opakovat, ale byla jsem příjemně překvapená, že tvůrci našli trošku originality a vytvořili zase trošku jiný příběh. No, mělo to ale jedinou vadu, na to, že to byla komedie jsem se zasmála přibližně dvakrát, což naznačuje, že asi něco bude špatně. 3* ale kdyby nic, tak jsem si aspoň užila 100 minut Bradleyho Coopera :) ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Během závěrečných titulků se objeví ještě jedna scéna. (necisty)
  • V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý. (Chipsonator)
  • V každém dosavadním dílu se v určité podobě objeví nějaké prase. V prvním filmu Pařba ve Vegas (2019) můžeme vidět nafukovací prase ve vaně, když se hlavní hrdinové proberou z propařené noci. Ve druhém filmu Pařba v Bangkoku (2011) narazí Chow (Ken Jeong) autem do mrtvého těla prasete. A v tomto díle má zase Marshallův (John Goodman) gang na sobě masky prasat. Ve všech dosavadních dílech se taky vyskytovalo několik exotických zvířat: v prvním to byl tygr, ve druhém opice a v tomto žirafa na začátku filmu. (SidneyP)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama