Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

snob

všechny recenze uživatele

30% Američanů navštěvujících vysoké školy je negramotných. Jakýsi skutečný průzkum. Ne, že by neuměli číst, jen nedokážou porozumět čtenému. Ve filmu Na šrot jich uvidíme celou plejádu. Gramotnost bychom spolkli leda japonsky laděnému Jeffovi, ale jen protože máme zafixované, že Japonci jsou výjimečně inteligentní. Dle ukazatelů budeme ovšem sledovat spíše výjimku potvrzující pravidlo. Negramotní ve filmu budou všichni. 30% amerických vysokoškoláků je negramotných, film si na sebe tedy vydělá s přehledem. My bychom se měli zaměřit na něco sofistikovanějšího a ne plnit peněženky někomu, kdo si chce jen vydělat, ne za to člověku předat hodnotu. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Film, je vulgární, má zde zvratkovský humor, je klišovitý. "Na šrot" je přesně o tom, jak se jmenuje. Jeden kluk se tak ožere, že je schopen sežrat tampón, ostatní se ho snaží zachránit, i když podle všeho se na vysokou školu, alespoň jeden z nich, dostal jen čirou náhodou, anebo možná jen věděl, kam investovat. Respektive jeho rodiče o tom měli ponětí. Tak pitomé hrdiny už jsem dlouho neviděl. Mám pocit, že na šrot museli být i scénáristé, kteří si nevěděli rady, a tak se opili, aby se jim lépe psalo. Ráno asi sami koukali, co to všechno napsali, bohužel už neměli dost soudnosti na to, aby to sbalili, vyhodili a dali se na dráhu prodavačů zeleniny. A to jsou tvůrci, co mají na svědomí "Pařby"! Trochu se začínám být toho, co nás čeká v "Pařbě na třetí". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/05/na-srot-2013-15.html ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Teenage komédia v ktorej je naozaj len minimum kôz ale aj napriek tomu sa nato dobre pozerá.Hentakú akciu zažiť to by som mohol kludne umrieť.Skvelo som sa bavil, herci boli sympatický a hudba super.Pár vecí tu je troška mindfuck ale komu to pri takejto veci vadí tak nech ide do .... . Skvelá vec viac takých ! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

21 and Over je podobný bordel ako Projekt X. Miles Teller si zahral tu aj tam a rovnaká porcia chľastu, dievčat s mini sukňami a sprostých teenegerov je aj tu. Jediné v čom je rozdiel je príbeh, ktorý je tu jasné lepší a zaujímavejší aj keď sa nejedná o nič zložité. Pokial máte radi ten štýl, tak rozhodne odporúčam, srandy je to v celku dosť a príbeh tiež ponúka zaujímavé momenty, ktoré občas prekvapia. 70% - 3* ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Scenáristé úspěšné komedie Pařby ve Vegas (mají ale i za sebou méně zábavné počiny jako Čtvery vánoce či Bejvalek se nezbavíš) poprvé usedli do režisérského křesla a přinášejí nám další teenegerovskou alkoholovou jízdu plnou absurdních situací. Ale bohužel výsledek není takový jaký se čekal. Tvůrci vykrádají sami sebe. Máme tu další Pařbu tentokrát ale s mladistvými, kteří oslavují 21 narozeniny. Vše podle stejné šablony. Snímek s dostupností od 15 let se tváří jako velice nekontroverzní dílo plné alkoholu a obnažených slečen. Ale není tomu tak. Film ve skutečnosti jede podle klasických filmových pravidlech. Máme tu deadline (dostat Changa do sedmi hodin domů), do toho se řeší kamarádství plus milostná linie, končící obvyklým zadržením slečny před odletem do ciziny (promiňte mi spoiler). Hlavním problémem filmu je ale fakt, že postrádá humor. Příběh je také plný nelogický situací (jak to, že po tolika barech a tolika piv a panáků, vypadají dva hlavní hrdinové jako by z toho nic neměli za sebou a třetí je při tom skoro v kómatu). Na tento film natočený klipovým způsobem opravdu zajdou asi jenom opilí puberťáci. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • Byla natočena i čínská verze filmu, jejíž natáčení probíhalo ve městě Linyi v čínské provincii Shandong. (Terva)

Reklama

Reklama