Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (942)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Todd Philips, Craig Mazin / Charaktery: Jon Lucas, Scott Moore | Hudba: Christopher Beck | Produkcia: Todd Philips, Daniel Goldberg | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Legendary Pictures, Green Hat Films | Rozpočet: 103 miliónov $ | Tržby: 351,000,072 $ || Prevarená polievka nechutí. Vďaka kultovým charakterom postáv to ešte stále má čo ponúknuť, ale keď sa na rýdzej komédií zasmejem len 3x, asi to už nie je ono. Najlepšia časť určite strecha kasína. To ostatné pociťuje absenciu naozajstného "Hangover" konceptu. Ten film by sa vlastne mal volať úplne inak. 45% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trojka se již od originálu velice vzdálila a v v příběhu tak nemá žádnou úlohu chlast, ani kocovina. Takže se jedná o Hangover, neboli Pařbu na třetí čistě a pouze názvem. Narozdíl od předchozích dvou dílů, je atmosféra trojky mnohem ponurejší a rozhodně se nic oslavovat nebude. A tak i když si film byl schopen zachovat své dosavadní tempo i vtip, tak snaha zaujmout nejrůznějšími způsoby nevychází tak, jak by si tvůrci představovali. Ptoto přestože si myslím, že opětovné podojení postavy Chow a zapojení Johna Goodmana bylo ku prospěchu, tak z celého díla zdaleka nemám takový dobrý pocit a tentokrát stačí vidět pouze jednou. 60-65% ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi, veľmi milé prekvapenie. Ja tieto posuny v žánroch milujem. Tí čo očakávali (samozrejme oprávnene) čistokrvnú komédiu museli byť poriadne naštvaní. Mne sa podarilo našťastie včas prepnúť a užil som si veľmi slušnú variáciu na Hitchcocka (brať samozrejme s veľkou nadsázkou) s komediálnou nadstavbou. Pecka 8/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Třetí part mi přišel jako úplně jinak pojatý film, než byly ty předchozí dva díly. Opět se vrací ta stará dobrá Vlčí smečka a potrhlý asiat Chow, aby mohli opět začít s neuvěřitelným příběhem. Na scénu však tentokrát přichází výborný a svěží John Goodman (pan Flinstoun), což je opravdu skvělá volba. Na druhou stranu však příliš prostoru nedostane. Celkově mě třetí část dost bavila, ale ze začátku to teda byl celkem hnus. Jeden trapný vtip za druhým včetně extrémně nechutné scénky s hlavou žirafy. Pak se to ale naštěstí rozjelo a připomínalo to starou dobrou jedničku. Bangkok byl jako přes kopírák Pařby ve Vegas a i nyní se dočkáme úplně náhodného vyřazení Douga ze hry, ovšem už to není v takovém měřítku a v jistém smyslu je tento díl alespoň trošičku originální. A jestli se jedná o úplný konec Vlčí smečky? Konec filmu a dosavadní tržby nám nabízejí dvě různé možnosti, tak uvidíme....85%...[05.06.2013_Cinestar_Černý most] ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Doktor Nešpor to sice nerad uslyší, ale když jsou chlapi střízliví, není už s nimi taková zábava.. Phillips dle očekávání vsadil na dvě nejsilnější karty (úchyl Alan, perverzní úchyl Chow), ale „zločinecká linie“, ani změna stylu vyprávění nezměnily pachuť rozředěného recyklátu, který si jen se setrvačností nevystačí.. Na puzzle-kocoviny legendární vlčí kompanie zkrátka kladu mnohem vyšší nároky. Netřeba však věšet hlavu. Závěrečné titulky ukázaly, že pro potenciální pokračování jsou notičky rozdány s noblesou - jen to mini-torpédo v rákosí pana Chowa není něco, co bych musel vidět vícekrát.. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Ve scéně, kdy Alan (Zach Galifianakis) v obchodě s hudebními nástroji shodí na zem pouze kytaru, sebere poté o jeden hudební nástroj navíc. (Kevin 3171)
  • Jediný film trilógie, v ktorom sa neobjavil Mike Tyson, ktorý v predchádzajúcich filmoch hral sám seba. (GAZ789)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama