Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

verbal 

všechny recenze uživatele

Název tentokrát naprosto dostál obsahu, protože tihle Šéfové jsou opravdu příšerní! Zatímco jednička měla alespoň nepatrně zábavnou, ucelenou a vcelku originální kostru a pár neotřelých nápadů a vtipů, dvojka útočí jen snůškou trapných, narychlo slepených a z prvního dílu vesměs recyklovaných mazlavých hoven, tak typických pro dnešní holyúdský bliják s přídomkem kokotmédie. A tak se dva trestuhodně nevyužití sympatičtí herci s nesporným komediálním talentem a jeden opravdu iritující, debilní zakrslý vřeštivý pičus, za kterého se stydím ještě teď, ponižují (tedy kromě toho pičuse, ten je ponižující už svou existencí) v ultimativně dementní hovadině, u níž mi za celých sto minut cukalo v mimických svalech výhradně jen tehdy, když jsem z pocitu trapnosti krčil obličej odporem. Myslím, že pan Válec, jakož i božský pan Omámený tohle rozhodně nemají zapotřebí. Sice to spolu se sympaticky hrajícím Kryštofem Borovicí zastavili asi tak na tři cenťáky řídkých sraček od naprostého dna žumpy, ale když vidím, jak to tu ta kohorta retardovaných smíšků zase dostala do červených čísel, nevěřícně kroutím hlavou s biblickou otázkou „Quo vadis, sysle pro tumor?“ na rtech. Alespoň se už ale vůbec nedivím, proč tu třeba takový odpudivý zhnisaný strup jako Birdman atakuje nejvyšší pozice. Nacházím se holt ve vybrané společnosti bezprecedentně vkusných a neoddiskutovatelně moudrých filmových kritiků. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

E-e, moje břišní svalstvo tohle dalo s prstem v nose. Máte to jako v životě - dvojky můžou být čupr a někomu vážně sluší, ale většinou se jen zmateně rozhlížíte po něčem jiném. Akorát s tím rozdílem, že to něco jiného by mělo mít číslo 3, zatímco u Šéfů na zabití se s láskou ohlížím k jedničce. Aneb nebuď napoprvé dokonalý, když chceš oslnit i podruhé. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Na rovnakej komediálnej vlne ako prvý diel. Chutná Jennifer Aniston, a fantastické ústredné trio. Pine si strihol rovnakú úlohu ako v Carnahanovom Stretch a Waltz je bohužiaľ veľmi nevyužitý. Inak niektoré veci ma dostávali do kolien. Celá scéna z vlakom je parádna. Rovnako aj akčné finále. Jediné čo ma zamrzelo bola snaha na konci spraviť nejakú pôdu pre možný tretí diel. Oproti tomu ako bol celý film nadupaný a v podstate nenechal diváka vydýchnuť, mi táto filmová bodka prišla zbytočná a trocha rozpačitá. Inak skvelá zábava. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na papíře se zdálo, že druzí Šéfové jdou do dalšího kola s posilami, ale bylo to jen zdání. Jennifer Aniston bylo málo, Spaceyho ještě méně, Waltz s Foxxem nedostali příliš prostoru a tak všechno zůstalo na ústřední trojici a Chrisi Pineovi. A to byla chyba. Jestliže Charlie Day působil v prvním díle neokoukaně a jeho projev byl vtipný, tak tady jsem měl chuť jeho postavu zavraždit hned po několika záběrech. To samé platí o pitvořícím se Sudeikisovi, který byl pravděpodobně tím nejhorším ze všech zúčastněných. A mizerné byly i gagy, které režisér poházel bez ladu a skladu kolem a herci čas od času namátkou jeden z nich vybrali, což vedlo ke vzniku nezábavného slepence, který lehce nadprůměrné jedničce nesahá ani po kotníky. 15% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Skvělé, mnohem lepší než minule. Protože narozdíl od jedničky, ze které si pamatuju jenom úchylnou Jennifer Anniston a že v tom hrálo hodně zvučných jmen, se dvojkou budu bavit ještě pár dní. 22 Jump Street to sice nepřekoná letos, ale takhle na závěr roku to je více než slušná komedie, zlá, vtipná, úderná, blbá (v roztomilém slova smyslu) a opět dobře obsazená (tentokrát už svoje role zvládalo i hlavní trio a bylo to znát) takže spokojenost, pochvala a snad to do třetice dopadne ještě o fous lépe. 4* ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Variety nazval film "nechutným a neuveriteľne nevkusným pokračovaním". (Arsenal83)
  • Charlie Day v roku 2022 uviedol, že nemá ani tušenie, či sa niekedy bude nakrúcať "trojka" šéfov na zabitie, ale ak by to bolo na ňom, nakrúcalo by sa okamžite. (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama