Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (942)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEEXISTUJE ZAŘÍZENÍ, CO BY DALO TOHODLE TÝPKA DO KUPY“...... /// Pařba začíná bláznivě (a brutálně! Vono celkově se tady se zvířátkama nezachází moc hezky. – poznámka pro členy Ligy na ochranu zvířat, Děti Země a Sdružení Dženo). V hlavní roli tentokrát Alan, jenž vysadil prášky, Chow a – aspoň to tak vypadá, Mexiko. Po sympatickým úvodu se na scéně vobjevuje John Goodman a tempo jde do prdele. Chlapci maj narážečky na předchozí díly, recykluje se stará parta a dokonce i prostředí. Místo ftipu to je ovšem většinou sbírka trapnejch nápadů a místo komedie (melo)drama. Tahle parta totiž víceméně kecá a (spíš více než méně) nudí. Závěrečná ,,mission impossible“, další melodramatická chvilka, a pak další. Co chcete slyšet? Neměla tohle bejt jakási (prachbídná) krimikomedie bez humoru? 100% vím jen to, že tentokrát mám kocovinu spíš já! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Furt nechápu, že z báně frajeři zdrhaj jedině za plakátem. 2.) Hledám Číňana co poslouchá N.I.B. a miluje koks. 3.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Necejtím koule. Sáhni mi na ně, jestli jim něco není." Pařba bez pařby je podivná pařba, ale rozhodně je snesitelnější než komedie bez srandy. Zkrátka od chvíle, kdy žirafa ztratila hlavu, mi došlo, že s tímto druhem humoru se nemusíme potkat a jak se tak v jednom ze sta případů stává - měl jsem pravdu. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nečekaný návrat skoro na úroveň jedničky. Timing je tu vše a i ty nejlacinější vtipy se daří prodávat vhodným načasováním a provedením ze strany herců. Pokud se něco nevydařilo, tak natahovaný závěr. Přijetí má tenhle film nejslabší ze tří dílů, což nechápu - rozhodně je lepší než dvojka, po které už jsem nečekal skutečně nic. Milé překvapení za 3 a 1/2 (mezi třemi a čtyřmi se mi rozhoduje těžko). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Doktor Nešpor to sice nerad uslyší, ale když jsou chlapi střízliví, není už s nimi taková zábava.. Phillips dle očekávání vsadil na dvě nejsilnější karty (úchyl Alan, perverzní úchyl Chow), ale „zločinecká linie“, ani změna stylu vyprávění nezměnily pachuť rozředěného recyklátu, který si jen se setrvačností nevystačí.. Na puzzle-kocoviny legendární vlčí kompanie zkrátka kladu mnohem vyšší nároky. Netřeba však věšet hlavu. Závěrečné titulky ukázaly, že pro potenciální pokračování jsou notičky rozdány s noblesou - jen to mini-torpédo v rákosí pana Chowa není něco, co bych musel vidět vícekrát.. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velkolepé zakončení komedie, ve které to odnesou kohouti, žirafa i Johny Cash. A stejně to nestačilo. Pařba sice ani napotřetí rozhodně nenudí a ty necelé dvě hodinky utekly až překvapivě rychle. Už mi tam ale chybí ta pohodovost, svěžest a v některých momentech se až příliš tlačí na pilu. Alan už tentokrát zabírá až příliš prostoru, při scénách s Melissou McCarthy bych si nejraději vystřelil mozek z hlavy a v poslední třetině by se daly povedené fóry napočítat na prstech jedné ruky. Mezi hlavní trojicí to však pořád funguje, některé scény jsou opravdu vynikající (žirafa, slaňování do apartmá, potitulková scéna) a John Goodman si tu svoji roličku také užívá, co to jde. Jen to srovnání se stále výtečnou jedničkou je malinko bolestivé. Tu bych si totiž mohl pouštět stále do kolečka prakticky neustále, trojka se mi však již den po projekci skoro celá vykouřila z hlavy a nějak nemám chuť si ji zopakovat.60% ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Když se Cassandra (Melissa McCarthy) dívá v obchodě na televizi, dávají wrestling, kde zápasí wrestlingová legenda a herec John Cena. (tb_23)
  • Ve scéně, kdy Alan (Zach Galifianakis) v obchodě s hudebními nástroji shodí na zem pouze kytaru, sebere poté o jeden hudební nástroj navíc. (Kevin 3171)
  • Píseň "Hurt" zazní ve snímku dvakrát. Jednou jako karaoke od Chowa (Ken Jeong) ve verzi Johnnyho Cashe a podruhé ve verzi od Nine Inch Nails. Je zcela zřejmé, že tato píseň nebyla vybrána náhodně. Vystihuje hlavní myšlenku příběhu filmu. (P. J. D.)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama