Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (942)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nuda a dokonalý příklad zcela zbytečného pokračování, které vůbec netuší kam by mělo směřovat. Tradiční neduh většiny sequelů, že oblíbeným ujetým vedlejším postavám se dostane mnohem většího prostoru, čímž naprosto přijdou o svou dřívější údernost je tu v případě Alana a Chowa využit bezezbytku. Smutný konec Wolfpacku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Necejtím koule. Sáhni mi na ně, jestli jim něco není." Pařba bez pařby je podivná pařba, ale rozhodně je snesitelnější než komedie bez srandy. Zkrátka od chvíle, kdy žirafa ztratila hlavu, mi došlo, že s tímto druhem humoru se nemusíme potkat a jak se tak v jednom ze sta případů stává - měl jsem pravdu. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, potvrdilo sa mi, že celá séria Hangover má klesajúcu tendenciu úrovne. Jednotka bola priam geniálna, už dávno som sa tak nezabavil, dvojka bola tiež výborná, ale už nedosahovala kvalít jednotky, no a trojka je sklamanie. Nie, nebolo to úplne zlé, našlo sa i pár svetlých momentov a bola i sranda, ale bez "Pařby" to už proste nebolo ono, stratila sa hlavná podstata a pointa filmu. Ostala iba nostalgia. U mňa priemer. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, pobavilo to (místy) a nostalgie taky udělala svý. Ale už to prostě nebylo ono. Proč? Když se nekalí, tak to není ono - skvělý (nostalgický) konec jest toho důkazem. Někdo si tu pochvaluje, že to aspoň nebylo zas o tom samým, ale já bych teda bral spíš klasiku, s nějakými obměnami (když to šlo ve výborné dvojce, proč ne tady), ale toto prostě nebyl ten pravý Hangover! Ale jinak v pohodě, třeba se ještě dočkáme návratu. Doufám, že ano. Tahle banda není ještě úplně vyšťavená. :-) 65% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší než předchozí díl. Vlčí smečka opět řádí a opět se potýká s nečekanými potížemi. Hlavně díky Chowovi. Doug tam zas skoro celý film není. Je to celkem sranda. Zase se dostávají do trapných a komických situací. Alan hodně perlí. Některé hlášky opravdu stojí zato. Nakonec ale všechno dopadne dobře. Možná bude i další díl... Třeba ta žirafa hned na začátku. "Jmenuju se Alan a koupil jsem žirafu." :D ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Jediný film trilógie, v ktorom sa neobjavil Mike Tyson, ktorý v predchádzajúcich filmoch hral sám seba. (GAZ789)
  • Když se Cassandra (Melissa McCarthy) dívá v obchodě na televizi, dávají wrestling, kde zápasí wrestlingová legenda a herec John Cena. (tb_23)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama