Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Američané mají Pařbu ve Vegas, Australané a Angličané zase Pařmeny. Tato "Áčková" koprodukce nepřináší do žánru naprosto nic nového, ale šikovně si vybírá z katalogu ověřených postupů ty zajímavější kousky, které umně kombinuje do střeštěného humorného koktejlu, který přináší řadu absurdních situací, které mě přinutily smát se opakovaně nahlas, což se u filmů zas tak často nestává, za což patří Pařmenům obrovská pochvala. Nečekejte převratný a zásadní humorný kousek, tím tento snímek opravdu není, ovšem pokud se budete chtít rychle a nenáročně pobavit, měli by Pařmeni splnit účel spolehlivě. ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle ten anglický pokus o Hangover selhává snad úplně ve všech. Ve výběru herců, ve fekálních vtipech, v beranovi, v trapnosti okamžiku, krátce řečeno úplně ve všem. Takže jsem si párkrát ublink, sem tam jsem se sebe zeptal, proč nedělám něco smysluplnějšího, než se dívat na tohle a pak jsem s radostí ohodnotil odpadem!!!!!!!!!!!! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na Hangover přišla odpověď od Protinožců. Místy trošku trapná záležitost, která ukrývá několik povedených zápichů. Všemu kraluje samozřejmě beran, jenž nedopatřením spořádá několik balíčků kokainu zrovna v době kdy si pro ně jede jejich právoplatný majitel.... Jak tohle dopadne to si asi každý umí představit. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi, jako bych už někdy něco podobného viděl. Ale zábava to byla celkem slušná, mělo to rychlý spád. Ovšem nebýt jedné nechutné sekvence, v hlavní roli s Ramseyem, tak bych z tohoto filmu měl lepší zážitek. Ve své podstatě jde o průměrnou komedii, kterých je na miliony. 60 % ()

Epco 

všechny recenze uživatele

Partička ožranov, outsiderov, smoliarov či iný druh spoločenských hovád býva často zdrojom zemitého či hrubozrnného humoru takého žiadaného na plátnach kín. Často ale nie vždy. Tento film je príkladom toho ako dokáže byť takáto partička nefunkčná, otravná a zbytočná. Nič tu nefunguje a nekoná sa ani útok na prvú signálnu, vtipy tu nie sú žiadne. Len pokusy o vtipy a tie vyšumia do trápneho zamyslenia sa prečo niekto toto natočil, a hlavne prečo to pozerám. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama