Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (942)

genetique 

všechny recenze uživatele

Partia tvorcov pochopila, že po druhýkrát použiť ten istý kopirák by asi naozaj neprešlo a tak musím hneď na začiatku pochváliť jednoduchý nápad, od ktorého sa odvíjala hlavná zápletka. Postavám sa nič vyčítať nedá a ešte stále dokážu rozochvieť divácke bránice na základe tých istých defektov v ich charakteroch. Pribudol však ťahúň v podobe Johna Goodmana, ktorým bol špičkovou voľbou. Fóry a hlášky si udržiavajú šialenú úroveň, ale ich výbušnosť už stráca na intenzivite. Sem-tam sa podarí dobrý zvrat, no napriek tomu ostáva jednotka neprekonaná. Do záverečných titulkov som mal malú nádej, že odniekiaľ predsa len do tretice vybehne Tyson s tigrom na obojku, ktorý by bol pre mňa tou pomyslenou čerešničkou. Napriek tomu prekvapujúco veľmi poctivá bodka za touto skvelou sériou. 85%. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jednička i dvojka super, trojka bohužel takový slabší dojezd. Možná i proto, že tam nebyla přímo ta "pařba" a následná kocovina se ztrátou paměti stejně jako v minulých dílech (pokud teda nepočítám závěrečnou scénu filmu). Některé postavy sice pořád bodovaly svými hláškami, celkově ale oproti předchozím dílům ubylo těch skutečně zábavných momentů a trhlých scének. Už to zkrátka nebylo tak úplně ono. ~(3,0)~ ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Dúfam, že už žiadna štvorka nebude a je to definitívne ukončené, pretože už pri dvojke som nemala náladu na to pozerať ale tak keď už som videla jednotku tak som tomu šancu dala. Vedela som, že ani trojka ma neprekvapí ale priznávam, že niektoré scény pobavili. Ale takisto ako pri dvojke, stále som sa tomu vyhýbala a odkladala. Nakoniec ma to dobehlo a vôbec neoslnilo. Slabé 3* pretože Alan je kretén. Inak by to bolo menej. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Nie som si istý či je dvojka lepšia ako toto, ale mám pocit, že áno. Je fajn, že vlčia svorka je späť, ale nápady tvorcov čoraz viac a viac dochádzajú a tak sa vydajú tou najľahšou cestou - nasilu tam napchať čo sa dá, či už je to vtipné alebo nie. Neviem či to tak zamýšľali, ale mňa to rozhodne neoslovilo. Príbeh nie je zlý, ale humor tento krát sklamal na na plnej čiare. Pár krát som sa zasmial, ale keď to porovnám s prvým dielom, tak je to fakt bieda. 60% - 3* ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Jemná, tak nějak poklidně ztřeštěná a nostalgická jízda, která už nenabízí tolik, jako předchozí dva naprosto vynikající díly. Je tomu částečně proto, že to všechno tímhle dílem končí, příběhy všech postav se uzavřou a ačkoli si většina z nás, věrných fanoušků série, dokáže představit ještě pár dalších dílů, možná je přece jen dobře, když to skončilo právě tady. O srandu a hustý hlášky ovšem není nouze a není pravdou, že je tohle další "kopie" jedničky, protože už tam dávno nejde o tu opici a o "Co se sakra stalo?" efekt. Namísto toho se sejdou skoro úplně všichni a uzavřou poslední pařbu bez drog a chlastu, což není úplně krok vedle a pokud to někomu extra vadí, tak ať si počká na konec filmu. Tvrdým faktem ale je, že se tady Stuovi stane úplně to nejvostřejší z celý trilogie! Vrcholem filmu je potitulková scéna a možná trochu zamrzí absence Mikea Tysona a rekapitulujících fotek, což bylo ale jen o zvyku. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Herec Zach Galifianakis (Alan) musel být v některých scénách odehrávajících se ve velkých výškách nahrazen dublérem, kvůli své fobii z výšek. (Duoscop)
  • S rozpočtom 103 miliónov amerických dolárov je snímka najdrahšia spomedzi dielov trilógie. Jednotka sa zaobišla s 35 miliónmi a dvojka s 80 miliónmi. Čo sa týka zárobkov počas otváracieho víkendu v amerických kinách, stojí na tom najhoršie. Ledva nazbierala 43 miliónov amerických dolárov, kým prvá časť dosiahla sumu necelých 45 a druhá skoro 86 miliónov. (Don Jebal)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama