Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (395)

MáŠa

všechny recenze uživatele

Dalo se to. Člověk se sem tam zasměje, ale z toho nekonečného počtu komedií, co Hollywood vyprodukuje, je to pro mě jen takový průměrný kousek. Nějaká filmová událost se nekonala. U filmu jsem se dostal k úvahám, jestli Cameron Diaz už není na role sexy holčin trochu stará. Už by možná mohla hrát pomalu maminky ;-) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalsich blaznivych romantickych komedii. Chvilkami som sa musel smiat, ako si hadzali Cameron Diaz a Ashton Kutcher obrazne povedane polena pod nohy. Pacili sa mi na zaciatku videoklipovo dostrihane zabery z Las Vegas a vyber pesniciek mi akurat zlepsil naladu. Takze dobre na pobavenie, ale ako casto a rad pravidelne pisem, netreba mat velke ocakavania. Zatial sa mi s Cameron Diaz v zanri romantickych komedii najviac pacili PRAZDNINY (2006).... 04.06.2008 ________ Cameron Diaz - (Joy McNally) +++ Ashton Kutcher - (Jack Fuller) +++ Treat Williams - (Otec Jacka Fullera) +++ Queen Latifah - (Dr. Twitchell) +++ Rob Corddry - (Hater) +++ Lake Bell - (Tipper) +++ Jason Sudeikis - (Mason) +++ Produkcia: Shawn Levy +++ Hudba: Christophe Beck +++ (Videl v kine 03.06.2008) +++ ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz ma svojimi vráskami v úvode slušne vystrašila bez tony makeupu by bola nahratá :-) čas je neúprosný a tejto niekdajšej sexbombe z Masky už dávno nie je 25. Čo sa filmu týka je to priemer. Tuctový príbeh, nevýrazný Ashton Kutcher, nevyužitá Queen Latifan a tak trochu nasilu dotlačený humor. Na druhej strane film priveľmi nenudí a tá hodina a pol utečie vcelku rýchlo. Zajtra si však na Mejdan zrejme nespomeniem. Na jedno pozretie jedlé, otrávenie v tomto prípade našťastie nehrozí 55% prilepšujem hodnotenie za narážku na Indyho a moju obľúbenú skladbu What a feeling! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ani se mi k tomuhle filmu nechce moc psát. On dostane padáka, ona kopačky, jedou to zapít do Vegas, ožerou se tolik, že se vezmou, on navíc ještě vyhraje tři milióny na automatu, ale s jejím čtvrťákem. Ona chce půlku, soudce jim řekne, že za půl roku to vyřeší. Oni se nesnáší, dělají si naschvály, on je hnusné prase, kterého bych vyhodil z okna, ona je pořád jenom kostra s trochou kůže. no a jak se tak dlouho nasírají, tak jim dojde, že se vlastně milují. Já nevím, ale stokrát víc jsem se bavil u filmu "Red", a to vlastně vůbec není komedie v první osobě. Z takových filmů jako "Mejdan ve Vegas" mám prostě osypky. Herci si pěkně vydělají, divák dostane stejnou přidanou hodnotu, jako kdyby si četl hodinu a půl vtipy na internetu (možná ještě méně), ale navíc za to musí utratit peníze. Tak ale k žehlení dobré, když jste s partou a chcete mít nějakou blbou kulisu, taky ujde. Víc se mi k tomu fakt nechce říkat. Tenhle film vám splyne s dalšími "srandami" jako "Šťastný Nový rok" nebo "Vrahouni". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/12/motocyklove-deniky-proposition-v-zajeti.html ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jemná, romantická komédia, ktorá by mala zapôsobiť na široké spektrum divákov. Profesionálna réžia, výborná kamera, pohľadní, populárni herci, nenáročný scenár, príjemná zábava, filmový relax na americký spôsob. Nič nové pod slnkom, žiadna progresívna filmárčina. Kopec klišé a už sto krát videných scén. Ale v tomto prípade to nevadí. Je to ukážka dekadentnej nablískanosti gigantickej hollywoodskej produkcie. Je to taký naivne romantický nezmysel, na ktorý sa dobre pozerá. Cameron Diaz a Ashton Kutcher vytvorili v tomto filme sympatický párik. Seklo im to spolu. *** ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama