Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (395)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Láska zvítězí nad lstí a nenávistí..." Zábavná komedie o snad věčném souboji opačných pohlaví nepřináší nic, co by už tady nebylo. Setkávají se v ní "Mary" - ehm Cameron Diaz, ne které i přes přibývající vrásky stále něco je a "Vůl, co nevěděl, kde má káru" Ashton Kutcher. Chemie mezi těmi dvěma funguje skoro dokonale. Diaz v roli emancipované ženy, co bez plánu nedá ani ránu. Neplánovaně ovšem narazí ve Vegas na týpka, co je nejen neomalený, drzý a vhodný tak akorát na jedno použití. Kutcherovi role sedí a tak jak ve svém pořadu "Punk'd" svého času na MTV vytáčel cebrity z branže, tady vytáčí po zbrkle uzavřeném manželství Cameron. Ještě k tomu, když ti dva vyhrají 3 miliony a nechtějí se rozdělit. Já čekal, co si ti dva zase vyvedou. Vtípky baví, ti dva si to ve svých rolích užívají a tak ani tak nevadí, že občas spojení romantiky s bláznivou komedií zaskřípe. Vhodně zvolené písničky dodávají ten správný šmrnc a tak přiměřená stopáž uběhne jako voda. Povedené. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ta typická komedie, která se vám líbí, a ani nevíte proč. Duo Kutcher a Diazová jsou ve svých rolích až nesnesitelní, ale na druhé straně, kde by byl film bez nich. Vtipy jsou rozdílné kvality a nejsou nijak originálně pojaté, ale většinou vyplynou ze situace. Je to milá komedie, ze které si po jejím skončení nebudete nic pamatovat a v jejím průběhu se nudou neukoušete. 60% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $80,277,646Tržby Celosvetovo $219,375,797Tržby za predaj DVD v USA $25,387,815 //počet predaných kusov 1,323,052║ V prvom rade už na prvý pohľad príde dvojica Cameron Diaz a Ashton Kutcher dosť nesympatická a sama o sebe aj otravná, Cameron a jej úškľaby sú už dávno v pase, rovnako tak je planý dej a humor, takže skutočne odviazaná a dobrá zábavnosť je minimálna. /40%/ ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

50 % - Průměrný hollywoodský komediální vývar, ve kterém necschází absolutně nic ze všech trapných berliček, pod nimiž se tyhle filmy potácí - umělí hrdinové, jejich trapní kamarádi, s nimiž se vztahové problémy řeší nejlépe v posilovně (tady u boxovacího pytle), předvídatelné "zvraty" a očekávaný konec. Jednou stačilo. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Relativně příjemné překvapení. Zvykl jsem si koukat na Ashtona Kutchera každý den, protože momentálně si nenechám ujít ani jediný díl seriálu Zlatá sedmdesátá, kde se Ashton objevuje v každém díle a který každý den vysílá HBO Comedy. A byl pro mě dost nezvyk, vidět ho v jiné roli než jako méně inteligentního Michaela Kelsa. Ale zvykl jsem si a Ashton mě bavil i v tomhle filmu, zkrátka jemu asi opravdu nejlépe sedí komedie. Cameron Diaz je zase stálice na poli komedií, ať už vzpomeneme např. Svatbu mého nejlepšího přítele či Něco na té Mary je. A když se Ashton a Cameron spojí v jednom filmu jako dva neznámí lidé, kteří se nechají oddat 4 hodiny poté, co se poznali, pak vyhrají jackpot 3 miliony dolarů a soudce je při rozvodu odsoudí k šesti měsícům tvrdého manželství, než je rozvede, tak to je velice zajímavé. Ale těm dvěma tyhle jejich role sedly a jsou opravdu schopní tuhle průměrnou komedii vytáhnout až někam do nadprůměru. Jsem přesvědčený, že u této komedie bych se bavil i bez těchto dvou herců, ale s nimi je to ještě o stupínek vtipnější a naschvály, které si vzájemně provádějí, ty jsou prostě geniální. Zkrátka rád jsem se u téhle komedie pobavil a díky hlavní dvojce je to za čtyři hvězdy. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)

Reklama

Reklama