Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

kenileja 

všechny recenze uživatele

Taková "klasická" komedie, podle takových těch předepsaných pravidel. Párkrát se zasmějete, protože provedou kraviny. Pak to bude chvilku jakoby vážné, do toho se připlete trochu lásky, trochu napětí a když to dobře smícháte s hrstkou pěkných a sympatických lidí, máte to. Škoda hloupé a nevýrazné role Rebel Wilson. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rukopis tvůrců Death at the Funeral je znát, ale co fungovalo tam, tady selhává, protože jsem měl dost brzy chuť nakopat Davidovo "kámoše" do prdele. Aspoň že nešlo o nevkus. Popravé jsem se zasmál při proslovu někde za půlkou. Dávám podprůměrné hodnocení, protože věřím, že se na film mrknu ještě jednou a třeba budu mít jinou náladu a třeba mě chytne, moc k tomu nechybí, ale výsledý dojem je propastný. Trochu tomu napomáhají poněkud suché titulky. # "...and doesn't Barbara look stunning..." # příběh 4 | hudba 6 | humor 4 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,A co když má třeba prdlavou vagínu.“ Pařmeni se snaží okopírovat formát puberťáckých komedií alá série snímků American Pie. Jenže se to vůbec nedaří. Postavy jsou doslova odporné, marně jsem tam hledal alespoň jednu, která by mi nelezla na nervy. Příběh je naprosto v pořádku, nečekaná svatba je dobré místo pro tento typ filmu. Ale vtipy se vůbec nepodařily – trable s beranem jsou mimo mísu, sjetá mamka vlastně nic zvláštního nepředvede, celá linka s dealerem drog do zbytku vůbec nezapadá, a vůbec se všichni chovají jako naprostí idioti i za rámec puberťácké odreagovávačky. Jo a hlavně v tomhle filmu nejsou žádná pěkná děvčata, což je prohřešek největší! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Britská verze všech těch možných uřvaných filmů o svatbě nejlepšího kámoše a pařbě na této pro ně ohavné party. Britové (a Australané) dokázali, že to jde i bez fekálií a trapnosti. Pařmeni mají sympatické obsazení, několik vtipných scén a rozhodně vám na konci nebude zle, tedy pokud se nezpijete jako tato čtyřka. Mimochodem a pak, že beran není sexy! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britské komedie mám rád, rozhodně nic proti nim. Navíc komedie o skupince mladých kluků, kteří chtějí přijít o panictví, nebo jako v tomhle případě o svobodu, je v poslední době zase dost, a to i pokud se kvality týká. Z doby vskutku nedávné například "Přizdis*áči", kteří mě neskutečně pobavili, protože jejich humor zacházel až do absurdna, porušoval určité hranice, ale takovým způsobem, že jste se museli smát. Anebo jste znechuceni odcházeli. Já byl z těch, co se smějí. V případě snímku "Pařmeni" už jsou pocity více rozporuplné, i když ani "Přizdis*áči" neudělali takový dojem, jaký jsem očekával. "Pařmeni" ale doplácejí na to, že chvílemi prostě představují nudu. Snad je to tím, jak se nás autoři snažili seznámit s novým - australským - prostředím, anebo spíš tím, jak se snažili nalézt všechny možné dějové linie. Ve výsledku to nakonec dopadá tak, že nejvtipnější dějovou linií je ta s beranem, která je skutečně parádně šílená a má výbornou gradaci. Romantický příběh je zde celkem v pozadí a přiznám se, že mi bylo celkem jedno, jak dvojice dopadne. Zase jednou mi více seděla parta, i když tohle jsou zase jednou pořádní nýmandi. Už jen od pohledu. Nevím, jestli jim všem budete fandit, ale místy vás mohou pobavit. Škoda jen, že je to pouze místy. Docela příjemně překvapí cameo postava, kterou hraje Olivia Newton-John. V jejím věku jí to pořád sluší, navíc si ze sebe dokáže dělat legraci. A ještě jedna věc, kterou musím vyzdvihnout - to je rozhodně hudební doprovod. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama