Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb" + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof. Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (111)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie moc nevyhledávám, ale tahle se povedla. I když je to místy dost předvídatelné, svůj účel to splní. Parta mladých lidí se z Francie vydává do Brazílie zažít nějaké dobrodružství. To ale ještě neví, co je tam čeká. Kromě Christiana Claviera tu moc známých herců není. Místní holky jsou celý film v plavkách a jsou vážně k nakousnutí. Celé se to zvrtne a naše parta se ztratí v pralese. Prožijí spoustu šílených zážitků od bloudění v jeskyní, přes útěk před indiány po skok z letadla s padákem. Celou dobu je doprovází šílená babička. Takže pokud člověk chce jen vypnout a relaxovat, doporučuji. "Vysaj ten jed! ()

CommanderCZ 

všechny recenze uživatele

Na doporučení kamarádů jsem zhlédl trailer. Nutno říct, že mě zaujal, nicméně moc nenadchl. Nedalo mi to a rozhodl jsem se podívat na celý film. Úvodní část byla nudná a nezajímavá, avšak následuje hlavní zápletka, která vlastně tvoří celý hlavní zbytek filmu. Pobavil jsem se, děj mě nenechal vydechnout. Christian Clavier nezklamal a francouzský humor potěšil. Geniální provedení formou živé kamery. Finále však bylo tak trochu vycucané z prstu, ale celkový dojem z této kvalitní dobrodružné komedie neovlivnilo. Dokonce mi bylo i líto, že to skončilo tak rychle. Zkrátka zábavná francouzská komedie na krásný letní podvečer. 4* ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

I druhý díl se nese ve stejném stylu vyprávění skrze kameru, zato se odehrává úplně v jiném prostředí a za jiných podmínek. Nejen, že přidání Christiana Claviera filmu prospělo, ale on je i sám o sobě film výborný stejně jako první díl, vtipy se neopakujou, není to vykrádačka jména prvního dílu a humor mě zas a znova dostal. Kdo neviděl, ten neuvěří, jak dobré komedie se dají natočit. ()

NitroXcz 

všechny recenze uživatele

Francouzské filmy? Ne díky. Není to můj šálek kávy, ale All Exclusive mile překvapilo. Jeden z málo případů, kdy je dvojka lepší než první díl. Je to podobné jako u Němců, taky je nevyhledávám a pak bum. Je tady suprovej fakáč. Parádní letní jízda kde se pokazí vše co nemá. Nepamatuju si žádnou z novějších komedií, u který bych se zasmál víc než jednou. Frantíci to zlomili. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Lepší tři hvězdy. Stále jsem zastáncem toho, že francouzi umí natočit kvalitní komedie. Zde to opět potvrdili, i když se o žádný zázrak nejedná. Celkem ujetá komedie, kde musíte nad spousty věcmi přivřít oči, ale jde to. Až na pár momentů příběh pobaví. Jen bych umírnil tupost kameramana plus jeho schopnost vše natáčet, i když je vyhrocená situace. Ale je to komedie, takže nad tím přivřu oči. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach na pobreží Atlantiku, v brazílskom štáte Bahia a trvalo od 12. januára do 27. februára 2015. (MikaelSVK)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (ČSFD)

Reklama

Reklama