Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nechápu ten hejt tady, Našrot je totiž překvapivě vpohodě teen party drunk komedie, která určite není bůhvíjak objevná či inovativní, ale svůj účel bez problému splní. Hlavní herecká trojka je fajn, jsou to známé a sympatické tváře a celý děj je až nečekaně uvěřitelný a “nepřestřelený”, ale zároveň dost zábavný a vtipný. Má to hlášky, má to humor, sprostost i základní scénáristickou kostru a výsledkem je jedna z těch lepších subžánrových komedií, které jsem měl možnost vidět. Příjemná vypínačka. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Další z řady klasických "vejška - pojďme se zmastit" kousků. Spíše průměrný až mdlý, než cokoli více či překvapivého. Obsazení mi přijde druhořadé, takové to hození semínek herců do prostoru a uvidíme, jestli nám z toho vyklíčí nějaká nová filmová celebrita. Pár vtipných momentů by se našlo, ale co si tak vzpomenu, tak jsem se snad po celou dobu vážně moc nezasmál. Je to plané a plytké, a jak sejde spolu se závěrečnými titulky z očí, tak rychle sejde z mysli. ()

Reklama

cachina 

všechny recenze uživatele

Scenáristé úspěšné komedie Pařby ve Vegas (mají ale i za sebou méně zábavné počiny jako Čtvery vánoce či Bejvalek se nezbavíš) poprvé usedli do režisérského křesla a přinášejí nám další teenegerovskou alkoholovou jízdu plnou absurdních situací. Ale bohužel výsledek není takový jaký se čekal. Tvůrci vykrádají sami sebe. Máme tu další Pařbu tentokrát ale s mladistvými, kteří oslavují 21 narozeniny. Vše podle stejné šablony. Snímek s dostupností od 15 let se tváří jako velice nekontroverzní dílo plné alkoholu a obnažených slečen. Ale není tomu tak. Film ve skutečnosti jede podle klasických filmových pravidlech. Máme tu deadline (dostat Changa do sedmi hodin domů), do toho se řeší kamarádství plus milostná linie, končící obvyklým zadržením slečny před odletem do ciziny (promiňte mi spoiler). Hlavním problémem filmu je ale fakt, že postrádá humor. Příběh je také plný nelogický situací (jak to, že po tolika barech a tolika piv a panáků, vypadají dva hlavní hrdinové jako by z toho nic neměli za sebou a třetí je při tom skoro v kómatu). Na tento film natočený klipovým způsobem opravdu zajdou asi jenom opilí puberťáci. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Projekt X byl překvapením, u kterého se dokázal pobavit každý, komu ještě neodzvonila hrana, nemaká v kolbence za deset, aby mohl nakrmit svoje dva nevděčný sráče a upocenej, s pleškou a mastnejma rukama vod pečenýho bůčku potom fuňet na bedrech svojí tlustý manželky s křečákama a taky každej, kdo má i v pokročilejším věku chuť žít a všemu tomuhle se i na starý kolena vyhnout.Po vzoru projektu vznikla i tahle solidní oddychovka, kdy parta mladejch amíků zažije jednu šílenou noc.Není to tak zábavné a kadence vtipů není tak ostrá jako u Projektu, pořád je to ale výborná oddychovka na propršený odpoledne, pořád se něco děje a film má tempo, vtipů je dost a když zrovna scénárista nemá extra nápady, není to hlavně trapné, alespoň je to úsměvné.Hlavní představitelé jsou uvěřitelní a celej film je perfektně odehranej, není to taková zábava a přišlo to po úspěchu Projektu přeci jen moc brzo, pořád je to ale v rámci US komediální produkce nadprůměr a dle hodnocení hádám, že spousta zvás si dneska votevře jednoho chlazenýho Braníka a pujde se vyfuňet na kejty svojí manželky.K větší radosti mě tam chybělo víc koziček a námrdovější finiš, ale nenudil sem se a navíc sem dostal chuť vypadnout někam na párty a ožrat se jako dobytek.Nenáročná oddychovka která nemá u zdejších pseudointelektuálních hnidopichů a vidláků šanci uspět.60%. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

55% Další variace na teenagerovské uchlastané komedie s minimálním příběhem (teda snaha o jakési moudro vztahu rodiče-děti-životní rozhodování, zde rámcuje děj). Pokud má někdo rád tento typ komedií nebo doma na párty sedí s přáteli (jako televizní kulisa), bude spokojen. Pokud chce někdo vidět tento typ komedie, určitě má mnohem lepší varianty po kterých sáhnout a vůbec nic se nestane, když film v životě neuvidí. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)

Reklama

Reklama