Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

verbal 

všechny recenze uživatele

Na hovno. Sledovat hodinu a půl jak dvojice podivných, nesympatických kokotků tahá domů ožralého, slizkého ťamana, aniž by zavadili o vtip a nedejbože legraci, je dokonalou podívanou pro Assbookové drsoně 13 & bellow, co si v životě párkrát cucli akorát tak fotrovy Alpy na artritická kolena, mluvili pak sprostě na svého plyšového Džustýna Bíbra a dělali s jeho vycpaným mikrofónkem obscénní gesta. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrný kousek,který se sice v traileru tváří jako nehorázná jízda,aby pak v reálu byl nevyváženým a vlastně klasicky americkým teen filmem.Pár scén se povedlo,ale zbytek je buď zbytečně natahovaná nuda,nebo již bylo dávno použito jindy a lépe.Pokud budu mít potřebu podobného filmu,sáhnu raději pro Projekt X...50% ()

Reklama

bobrux 

všechny recenze uživatele

Ne že bych neměl pochopení pro jemně rozdováděný alko-výlet, ale kdo by na takovém dobrodružství čekal kopec nudy, trapnosti a patetického tlachání o tom, kdo je čí větší "frénd" a kdo koho víc "laaav". Bez legrace, film mě naštval. Pod českým názvem jsem si představoval lecos, ale ani má obrovská fantazie mě nedokázala připravit na takovou tragédii. Za jediný světlý bod bych označil asi desetiminutovou chlastací scénu v osmipatrovém domě. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Tak občas není snadné dostat kámoše z pařby domů.. Všechno bylo sice přehnané, ale fakt přehnaně ukecanej Miller s Caseym celému filmu dodávali šťávu. Do toho ulítlé scénky, například dostat se do nejvyššího patra budovy, aby mohli zjistit adresu Jeffa, kterou stejně nedostali. Musím říct, že i přesto, že je to opravdu strašná sračka mně to bavilo. Občas jsem sice nestíhala stíhat Millerovi věty plné, pro mně nesmysluplných slov, překousla jsem naivitu celého filmu a celkově mně to dá se říct dost bavilo. Lepší průměr. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Za mě povedená teenage komedie, která cílí na fanoušky o rok staršího úspěšného Projektu X, kde si také zahrál Miles Teller, na kterého absolutně nechápu ten směřovaný hate. Mně jeho komedie vždy sedí a tady tomu není jinak. Samozřejmě, už to není takový kalibr jako již zmíněný Projekt X, ale rozhodně jsem se bavil celou dobu, a tudíž nechápu, proč bych tomu měl dávat špatné hodnocení. Bavilo. Lepší 3* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)
  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)

Reklama

Reklama